Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] build craft

artas 111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przegrzewa się,należy zapewnić mu wodę,tam gdzie wrzucasz wiadro z ropą wrzucasz wiadro z wodą,obok paska ropy (zapełnia się na czarno) pojawi się wtedy pasek wody (niebieski) powstrzymuje ona nagrzewanie się silnika (pamiętaj by ją uzupełniać bo szybko się kończy)

Opublikowano

stirling, nie combustion, stirlinga nie da się chłodzić, jego trzeba pilnować / zautomatyzować bramką logiczną bo inaczej będzie wybuchać.

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Opublikowano

stirling, nie combustion, stirlinga nie da się chłodzić, jego trzeba pilnować / zautomatyzować bramką logiczną bo inaczej będzie wybuchać.

kto napisał combustion? i kto napisał że trzeba go wodą ochładzać,napisałem że woda zapobiega nagrzewaniu,a nie chłodzi czytaj ze zrozumieniem zanim zhejtujesz kogoś

Opublikowano

kto napisał combustion? i kto napisał że trzeba go wodą ochładzać,napisałem że woda zapobiega nagrzewaniu,a nie chłodzi czytaj ze zrozumieniem zanim zhejtujesz kogoś

Ty piszesz o combustionie, to w nim dajesz paliwo/ olej/ lawe/ biopaliwo i coś do chłodzenia: wodę/liquid ice. A autor tematu pisze: " mody bo jak zostawie silnik stirlinga na pracy to" a więc chodzi mu o silnik zasilany paliwem stałym: węglem drewnem, a ten nie ma miejsca na chłodziwo. Poza tym nie hejtuje, to co napisałem to jeszcze nie hejt, a z całości wynika, że to ty nie czytasz ze zrozumieniem :)

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...