Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Dlaczego przez Lol'a wyłącza mi sie sam komputer?

MarissaXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż gram w Lol'a od ponad roku. Zmieniłam ostatnio komputer, na starszy typ, ponieważ stary mi się zepsuł, a nie miałam pieniędzy na całkiem nowy. Na starym komputerze gra działała mi bez lagów, po prostu cud miód i orzeszki. Od pewnego czasu na tym komputerze, gdy uruchamiam Lol'a sam mi sie komputer wyłącza. Wiecie może dlaczego? Ja niestety nie mam pojęcia, może za słaby komputer? Co o tym myślicie?

10nywwz.jpg

Opublikowano

Komputer przypadkiem się nie przegrzewa? Jest to częsta przyczyna automatycznego restartowania/wyłączania komputera. Nie zaprzeczę także złym zasilaczem.

8372383248.png
Opublikowano

Mam komputer stacjonarny i tylko na Lol'u mi się wyłącza i nie wiem, co jest grane. Może faktycznie się przegrzewa.

10nywwz.jpg

Opublikowano

Ściągnij program Aida64,po czym wejdź w zakładkę test i pokaż temperatury w stresie(przyciśnij guzik stress i poczekaj 10 minut).

Do tego rozkręć obudowę i napisz jaki masz zasilacz(pudło w lewym górnym rogu)-ile mocy oraz jaka firma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...