Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Silver

toreli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pewnien problem.

Mam 21 gier do tyłu ( 71/92 W/L ) i jestem w S5.

Gdzie bym trafił w nowym sezonie po wygraniu mniej więcej 7 rankedów ?

A co do tych przegranych. Bardzo często przegrywam przez mój team, wiem zaraz będzie coś typu "jesteś w tej lidze na jaką zasługujesz i nie płacz, że twój team jest słaby".

Bardzo często jestem tak zwanym "last pickiem", uwielbiam grać mida. Często z niego wychodzę z dobrymi statami ( np. 10/2 ) ale mój team to zepsuje. W ostatniej grze mój adc miał 37 farmy w 23 minucie ( przeciwny ok. 190 oraz 7/0 ). I jak mam wygrać ? Lub kass który zabrał mi mida bo "pick order" i poszedł afczyć. Mecz był wygrany do póki nie wrócił i nie nafeedował vayne. Wątpię, żebym wygrał coś do końca sezonu i że w ogóle zagram mecz.

Więc pytam ponownie, gdzie bym trafił po wygraniu 5-7 rankedów w nowym sezonie ?

2lu1fu.jpg

Opublikowano

972 Welcome to ELO hell hahaha XDDD
Aktualnie to masz MMR poziomu Bronzu, jakbyś te 7 meczyków wygrał to może jakimś cudem znow trafiłbyś do Silv5

siema.

Opublikowano

Z tego co wiadomo, będzie Cię dorzucało do przybliżonej dywizji, lub będzie to rozpatrywane pod względem MMR. Czyli w twoim przypadku będzie to Bronze 3/2. ;)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...