Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] YouTube Bot Do Wyświetleń [Nabijanie do 100K Wyświetleń]

GIFTCODE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Program Jest Mojego Autorstwa I Zastrzegam Sobie Do Niego Wszystie Prawa

Nie możesz sobie zastrzegać od "tak"..

To nie jest program twojego autorstwa.

graphic.png

Opublikowano

Program Ten Został Dokończony Przezemnie I Autor Wyraził Zgodę na Zastrzeżenie Przezemnie Praw Autorskich Więc Jest To Zupełnie Mój Program

Opublikowano

Program Ten Został Dokończony Przezemnie I Autor Wyraził Zgodę na Zastrzeżenie Przezemnie Praw Autorskich Więc Jest To Zupełnie Mój Program

haha jesteś smieszny "Dokończyłem" hmm ,program wydał autor i wtedy już to było dokończone w 100%.Raport poszedł.

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Nie pobierać tego, ponieważ to jest w 100% fałszywy plik, a "kolega" zarabia sobie na takich pobraniach. ;) (btw. ASTROCASH SSIE)

Jak podacie nr. swojego telefonu, to będzie wam zżerać hajs z konta ;)

Za takie coś można być sądzonym.

Opublikowano

Nie pobierać tego, ponieważ to jest w 100% fałszywy plik, a "kolega" zarabia sobie na takich pobraniach. ;) (btw. ASTROCASH SSIE)

Jak podacie nr. swojego telefonu, to będzie wam zżerać hajs z konta ;)

Za takie coś można być sądzonym.

Widzę Że Nie Znasz SIę Na Tym Więc Ci Wyjaśnie Jak Zrobić To żeby Ankieta Była darmowa Więc Po Wypełnieniu Ankiety i Pobraniu Pliku Poprostu Wysyłasz Stop na Podany Numer Do Dezaktywacji Usługi I Nic Z Twoim Kontem Sie Nie Stanie a i po 1. Nic Tu Nie ma Nielegalnego żeby Być Sądzonym I Nie jest To Żaden Fake

Opublikowano

Program nie jest fakiem bo już kiedyś widziałem jego publikację jednak nie jest on twojego autorstwa. Mówisz, że go dokończyłeś, więc udostępnij fragment kodu owego programu albo wiadomość od twórcy, który pozwala Ci na uwłaszczanie jego pracy. Po za tym jeżeli ktoś udostępnia program w internecie to najprawdopodobniej jest on już ukończony. A skoro wyjaśniasz jak zrobić, aby ankieta była darmowa to może po prostu przenieś program na hosting gdzie nie trzeba uzupełniać ankiet itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...