Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Powrót do 4story

FeBul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. W 4story grałem kiedyś bardzo dawno (z 3 lata temu) po drodze czasami "odwiedzałem" tą grę ale na krótko, a teraz postanowiłem spróbować wrócić i mam do was kilka pytań:

1) Czy dużo osób gra w tą grę?

2) Czy jak ktoś grał kiedyś w tą grę to jest napierdzielanie po 200 razy tych samych misji ciągle aby wbić lvl czy to trochę zmienili?

3) Łucznik nadal OP i praktycznie niepokonany w pvp?

4) Jaka klasa (no i też rasa) aktualnie najlepsza do expa/pvp?

5) Czy zmieniali coś w Tajnych Dokumentach czyli wojnach itp (Jak one teraz wyglądają)?

6) Czy klasy miały coś zmieniane?

7) Dużo jest nowych itemów/lokacji/mobów itp?

Dobra to chyba wszystko. Jeśli ktoś będzie chciał to może mi coś jeszcze opowiedzieć. Pozdrawiam.

Jeśli Ci w czymś pomogłem, nie bądź żyła i kliknij Lubię to!

Opublikowano

1. Tak nadal sporo osób gra w tą grę.

2. Chyba chodzi ci o pieczątki. Tak nadal są.

3. Tak łucznik nadal dominuje chociaż nie jest niepokonany.

4. Jak dla mnie mag/wróżka lub kapłan/człowiek, łucznik/człowiek/felinka.

5. Wyglądają tak samo ale wprowadzili td pokojowe gdzie nie da się zabijać wrogów.

6. Nie jedyne co się zmieniło to szybkość i troche wygląd skilli.

7. Itemków bardzo dużo co do lokacji mobów to mniej ale są nowe.

Jeżeli masz zamiar wrócić do gry to polecam albo zarezerwować sporą ilość czasu na grę albo sporą ilość kasy :). Albo zapraszm na privy gdzie można podszkolić swój skill i się nieźlę zabawić.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

A wiecie może czy opłaca się zaklinaczem grać? Z tego co wiem to pod expa zawsze był ok ale jak z PVP? Tragedia czy nie?

Jeśli Ci w czymś pomogłem, nie bądź żyła i kliknij Lubię to!

Opublikowano

Jak dla mnie jeżeli ogarniasz zaklinacza to wygrasz z każdym w pvp nawet jak bd 2 vs 1. Dla mnie zaklinacz to najlepsza klasa pod warunkiem że go ogarniasz.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

019SwHP.jpg

Bez takiego portfela to nawet nie odpalaj tej śmiesznej gry na którą trzeba wydaać setki złotych żeby być przeciętnym ;)

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

1) Czy dużo osób gra w tą grę? Dostatecznie.

2) Czy jak ktoś grał kiedyś w tą grę to jest napierdzielanie po 200 razy tych samych misji ciągle aby wbić lvl czy to trochę zmienili? Teraz 4Story zmieniło się i to bardzo, bardzo szybko wbija się levele.

3) Łucznik nadal OP i praktycznie niepokonany w pvp? Potwierdzam wypowiedź hikarego.

4) Jaka klasa (no i też rasa) aktualnie najlepsza do expa/pvp? Dosłownie każda. Każdą postacią da radę expić i nie ma szybszej czy słabszej, wszystko zależy od ciebie, nie daj sobie wmówić że któraś postać jest słabsza. Graj tą która sprawia ci przyjemność.

5) Czy zmieniali coś w Tajnych Dokumentach czyli wojnach itp (Jak one teraz wyglądają)? Wprowadzono TD Pokojowe, co znacznie ułatwia teraz grę, reszta bez zmian.

6) Czy klasy miały coś zmieniane? Nie orientuje się, gdyż nie śledzę każdych postaci z osobna.

7) Dużo jest nowych itemów/lokacji/mobów itp? Dużo, dużo jak w każdej grze.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Gdybym ja miał wrócić to tylko gdy zrobią tak jak było kiedyś ,a nie jak teraz bo teraz tylko na kasę się napalili i tyle na temat.

Riven-Syg_nanwess.png

" Riven is my main character,
when I play it I do not feel
As a player, just like an athlete. "

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...