Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Mała ilość FPS, mulenie komputera

hubbogi

Pytanie

Opublikowano

Witam wszystkich, postaram się opisać mój problem niżej.

Wczoraj wieczorem, pogrywając z kolegami w lola, nagle LoL zawiesił się. Restartując go, miałem 2 fps. Zmieniłem ustawienia na najniższe, po czym miałem 10 fps...(bez żadnych walk drużynowych, tylko na spawnie)

Podobnie jest w Fifie14, pare dni temu mogłem sobie we wszystko normalnie pograć, dzisiaj nie da rady.

Jeśli chodzi o cały system, lub internet mam łącze 30mb (chociaż po tym zdarzeniu google i tak muli że japier****).

procesor nie jest obciążony, czyściłem dziś komputer 3 razy, usunąłem zbędne programy na dysku ( na każdym po 100gb wolnych) oraz obecnie skanuje w poszukiwaniu wirusów...obecnie jest 70% i windows nic nie wykrył.

Nie wiem czy to ma jakieś nawiązanie, ale za każdym razem gdy odpalam komputer włącza mi się "ustawienia prezentacji" czy coś w tym guście, po czym to wyłączam.

Proszę o pilną pomoc, pozdrawiam.

edit: przeskanowałem, nic nie wykryło

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, postaram się opisać mój problem niżej.

Wczoraj wieczorem, pogrywając z kolegami w lola, nagle LoL zawiesił się. Restartując go, miałem 2 fps. Zmieniłem ustawienia na najniższe, po czym miałem 10 fps...(bez żadnych walk drużynowych, tylko na spawnie)

Podobnie jest w Fifie14, pare dni temu mogłem sobie we wszystko normalnie pograć, dzisiaj nie da rady.

Jeśli chodzi o cały system, lub internet mam łącze 30mb (chociaż po tym zdarzeniu google i tak muli że japier****).

procesor nie jest obciążony, czyściłem dziś komputer 3 razy, usunąłem zbędne programy na dysku ( na każdym po 100gb wolnych) oraz obecnie skanuje w poszukiwaniu wirusów...obecnie jest 70% i windows nic nie wykrył.

Nie wiem czy to ma jakieś nawiązanie, ale za każdym razem gdy odpalam komputer włącza mi się "ustawienia prezentacji" czy coś w tym guście, po czym to wyłączam.

Proszę o pilną pomoc, pozdrawiam.

edit: przeskanowałem, nic nie wykryło

Przywroc domyslne ustawienia dla sterownikow karty graficznej w panelu bo mozesz miec wlaczone pierdoly typu wygladzanie na maks filtry "nie wiem czego bo nie podales specyfikacji jednostki"

Nie masz za wysokiej rozdzialki? Sprawdz

Wlacz w antywirusie tryb gry/pracy

Ustaw dobra czestotliwosc Hz monitora

Karta sie przegrzewa ?

auto.png

®

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...