Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xenoxmt2 gotów ? :)

dragoth11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kiedys a mianowicie rok temu zacząłem przygode z xenoxem , bardzo spodobał mi sie ten serwer bo exp był idealny, ulepszanie itemków nie było jakoś strasznie utrudnione . Serwer był moim zdaniem najlepszym do czasu aż nie odkryli bugu na kase itd od tego czasu ceny podskoczyly , ludzie stali sie nie ufni , co drugi gracz był oszustem .Więc postanowilem przestać grać na tym serwerze. Mineło troche czasu , postanowiłem spróbować na tym serwerze od nowa ( jakoś w styczniu , lutym tego roku) jednak nadal ceny były wygórowane i nie dało sie grać.. A jak jest teraz ? Nie wiem ,dlatego chce żebyście sie wypowiedzieli czy coś sie zmieniło czy warto pobrać clienta i powrócić na stare śmieci ;) Z góry dzięki za odpowiedzi

PS: Jak możecie to napiszcie coś o innych serwerach które są godne polecenia :) dzięki jeszcze raz ! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...