Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawo ktoś się nauczył robić samemu a nie kraść jednak nie wiadomo zaraz pobiorę i dam edita

@edit

Blok-PL nic ciekawego mogłeś użyć np command /pl i dodać aliasy

Head nie jest twój jest on dołączany do skript

W join coś mnie zaciekawiło nazwa on-join-pukawka czyli też nie twoje już 2 nie twoje

Save-all też nie twoje

Spawn tak samo na mpcforum jest ten skrypt

Jedynie tnt-obs pierwszy raz widzę to wychodzi na to że

4 skrypty nie są twoje a paczka zawiera 6 skryptów z czego 4 nie są twoje a 2 twoje

585571426179277855228.png

Opublikowano

Tytuł absolutnie bez sensu...

Blok-PL - Mogłeś dodać uprawnienia do używania listy komend, poza tym czemu jest "komedy" zamiast "komendy"?

Head - Nie twój, widziałem już gdzieś taki.

On-Join-Pukawka - Tu również nie twój.

Save-all - Widziałem identyczny...

Spawn - Przeteleportuje gracza tylko na spawn danej mapy, nie na spawn ustawiony przez administratora.

TnT-Obs - Tak samo, nie twój.

img.jpg

Opublikowano

Zwiiad ty zawsze dogadujesz innym 1.skrypt on-join-pukawka jest dla serwisu pukawka.pl a jak nie wiesz ten skrypt udostępniłem na mpcforum ponieważ na pukawka jest nawed napisane w modyfikacje plugin skrypt i więcej skrypty są 3 stworzone przez MarcinCraftGame a więc nie wiem to nie mów aha i nie dogaduj innym a słowo kradzież jest chyba dla ciebie pamiętasz jak mi ukradłeś konto na pukawka.pl ? ja nie pisze w twoich tematach takich głupich rzeczy

Brawo ktoś się nauczył robić samemu a nie kraść jednak nie wiadomo zaraz pobiorę i dam edita

@edit

Blok-PL nic ciekawego mogłeś użyć np command /pl i dodać aliasy

Head nie jest twój jest on dołączany do skript

W join coś mnie zaciekawiło nazwa on-join-pukawka czyli też nie twoje już 2 nie twoje

Save-all też nie twoje

Spawn tak samo na mpcforum jest ten skrypt

Jedynie tnt-obs pierwszy raz widzę to wychodzi na to że

4 skrypty nie są twoje a paczka zawiera 6 skryptów z czego 4 nie są twoje a 2 twoje

Tytuł został zmieniony było napisane [skrypty][DL] ale moderator zmienił skrypt head sam pisałem 2.on-join-pukawka pisze u @up save-all pisałem sam jak nie wiesz 3 spawn będzie update bo dodałem crafting i jak się ruszysz to nie teleportuje na spawn TnT-obs mój pisałem go sam bo nie miałem co robić.

Tytuł absolutnie bez sensu...

Blok-PL - Mogłeś dodać uprawnienia do używania listy komend, poza tym czemu jest "komedy" zamiast "komendy"?

Head - Nie twój, widziałem już gdzieś taki.

On-Join-Pukawka - Tu również nie twój.

Save-all - Widziałem identyczny...

Spawn - Przeteleportuje gracza tylko na spawn danej mapy, nie na spawn ustawiony przez administratora.

TnT-Obs - Tak samo, nie twój.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Zwiiad ty zawsze dogadujesz innym 1.skrypt on-join-pukawka jest dla serwisu pukawka.pl a jak nie wiesz ten skrypt udostępniłem na mpcforum ponieważ na pukawka jest nawed napisane w modyfikacje plugin skrypt i więcej skrypty są 3 stworzone przez MarcinCraftGame a więc nie wiem to nie mów aha i nie dogaduj innym a słowo kradzież jest chyba dla ciebie pamiętasz jak mi ukradłeś konto na pukawka.pl ? ja nie pisze w twoich tematach takich głupich rzeczy

Tak a ciekawe bardzo że save-all znajdziesz tutaj [PRZENIEŚ] Jak nie wiesz jak się nazywa to SafeMap

A on-join-pukawka to może być nawet od każdego nawet ode mnie [PRZENIEŚ]

A co do kradzieży nic takiego nie było ;)

585571426179277855228.png

Opublikowano

"prawie samo jak plugin"

Hahahaha, to zdanie mnie dojebało xD

Bo to prawda, a Ty zachowujesz się jak skończony idiota, z resztą od początku udzielania się na forum.

Wszystko krytykujesz, robisz się kimś, bo potrafisz pisać wtyczki w Javie, chociaż API Bukkita jest banalne.

Przejrzyj na oczy i skończ robić się tak zachowywać, bo daleko nie zajdziesz.

Opublikowano

Ktoś cię pyta o zdanie ?

Nie sądzę, to raz.

Dwa "Bo to prawda", jeżeli się nie znasz, nie wypowiadaj się.

"API Bukkita jest banalne" to dlaczego twój serwerek jechał na factions, może ty Avaterysie napiszesz coś większego dla mpcforum ?

Powinni cię już tutaj zbanować za multikonta.

To zgłoś mnie za multikonta. Jedyne konto, które teraz jest aktywne, to te, cała reszta zbanowana. ;-)

- Dosyć spamu. Chcesz podyskutować? Zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...