Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem

hugoso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka dzisiaj chciałem sobie po długiej przerwie pograć w BF3 ale pojawił się problem wszedłem na konto origin patrze nie ma zarejestrowanej gry na tym koncie naciskam na ręczne dodanie gry (bo mam zainstalowaną) dodało grę patrzę jest na grze nowość a to jest gra chyba z przed 2 lat dobra to nic naciskam graj a tam że mam podać kod jak z półtora roku temu dodawałem na to konto naciskam żeby wpisać kod wpisałem naciskam dalej a tu że kod juz użyty nie zdziwiłem się bo już go używałem ale najlepsze jest to że na tym koncie oto screen:http://imageshack.us/photo/my-images/855/zqle.png/

Opublikowano

Widocznie dali mala waznosc na ten kod (ze on sie tak jakby stał bezużyteczny).

Chyba ze dostales za cos tam bana na BL i zabrali ci dostep do konta.

A czy twozyles kilka kont na podobych e-mail np. [email protected] ,a drugie [email protected] moze niezalogowales sie na to konto. Sprawdz!

Tak wiem nie sklada sie to w calos ,ale mkze pomoze ;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Widocznie dali mala waznosc na ten kod (ze on sie tak jakby stał bezużyteczny).

Chyba ze dostales za cos tam bana na BL i zabrali ci dostep do konta.

A czy twozyles kilka kont na podobych e-mail np. [email protected] ,a drugie [email protected] moze niezalogowales sie na to konto. Sprawdz!

Tak wiem nie sklada sie to w calos ,ale mkze pomoze ;)

dziękówka za pomoc tego się nie spodziewałem jednak ludzka głupota nie zna granic xD bf3 mam na innym koncie o podobnym nicku ale inna strona na email ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...