Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin vs League of legends W co gracie

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem kiedyś w metina. Włożyłem około 400zł zwróciło się dwukrotnie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nie gram w ani jedną ani w drugą

W żadną z tych gier nie włożyłem pieniędzy

No i nie ma to jak dyskusja lol vs metin, gdzie są to dwa różne gatunki

s2c77Oa.png

Opublikowano

Teraz nie gram w nic,bo szkoda czasu i uzależnia:x

Mt2 pl wydałem ok 300zł(tylko is,przez 3 lata,2x ojeb*ali mnie) zarobiłem ok +100zł sprzedając konto(mogłem więcej lecz potrzebowałem szybko kasy) ,prywatne(ravia,balmora) sprzedając konta/yangi zarobiłem ok 120zł razem,nie wydając na is

Lol wydałem 10zł zarobiłem ok 50zł sprzedając dwa słabe konta

Opublikowano

Kiedyś grałem w metina, włożyłem może ~30zł i przestałem, zacząłem grac w LOL'a i włożyłem ~40 zł ;)

Obecnie gram w obie gry, w metina z powodu fuzji serwerów ;D

Opublikowano

Gdzie ja napisalem, ze porownuje te gry ? Pytam z czystej ciekawosci a Wy wyciagacie dziwne wnioski -.-

Opublikowano

Nie wkładałem hajsu w żadne kiedyś myślałem że Metin > LoL = tibia ale potem zobaczyłem jak mój znajomy w to coś gra i spróbowałem i rzeczywiście jest lepsze dla mnie bo jestem graczem który nie wydaje realnych pieniędzy na grę online, wydaje mi się o wiele ciekawsze bo ciągle są nowości dla tych co wydają pieniądze i dla tych co nie wydają. Jak dla mnie League of Legends ma lepsze efekty i jest to gra na dłuższy czas a nie to co w metinie gdy ma się najlepsze eq i najwyższy lv to już nie ma co robić.

Opublikowano

W lola gra każdy gimbus i śr wiekowa tam to pewnie 13-14 lat

W metinie nie licząc 50lvl - połowa ma 18+

W metina włożyłem około 500zł

Opublikowano

Kiedyś, dawno, dawno temu, zagrałam w Metina, bo kolega oddał mi swoją postać. xD W LoL'a chciałam zacząć grać, ale jakoś w końcu się do tego nie zebrałam. Teraz, gdyby przyszło mi wybierać, to wybrałabym LoL'a. ;3

Opublikowano

Kiedyś w Metina jak zaczynał swój żywot, gdzie grało się z porządnymi ludzmi natomiast w LoL'a nigdy nie grałem i raczej nie zagram, gdyż nie interesują mnie MOBA.

Opublikowano

Grałem w Metin'a - włożyłem w grę max 30 zł, zarobiłem około 1500 zł z EQ/yangów/postaci (kilkanaście privów + Global)

Aktualnie gram w LoL'a i nie wydałem ani złotówki.

Opublikowano

kiedyś grałem w metina, mam tam pewnie jeszcze postaci i wydałem chyba z 50zł. nie sprzedałem nic z tamtego ale coś czuje że zwróciłoby mi się i byłbym może 30 zł do przodu.

W lola gram aktualnie i wydałem 50 albo 100zł nie wiem.

Stwierdzam że obydwie gry są tragiczne, uzależniają i wkurwiasz się tylko, może w metinie nie aż tak, ale i tu i w lolu jest banda dzieci przez których odechciewa się grać.

Aktualnie ściągam smite'a i zobaczymy co z tego wyjdzie

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ani metina ani lola nie dałem rady pobrać (słaby net+win8) a na gry w życiu wydałem łącznie około 30 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...