Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Terytoria

Riddick58226

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnoście pluginu, którego szukam. Mianowicie chodzi tutaj o plugin, który pozwoliłby na wojnę typu "Podbój" pomiędzy dwoma frakcjami na serwerze. Nie chodzi mi tutaj o factions i komendy /claim przez moda frakcji, tylko automatyczne zajmowanie terenów poprzez np. większą liczbę graczy na danym terenie. Mógłby ktoś z tym pomóc? Dodatkowo jeśli znajdzie się taki plugin, to prosiłbym o podanie jakiegoś dobrego pluginu na frakcję, aby działał on wraz z tym na terytoria.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnoście pluginu, którego szukam. Mianowicie chodzi tutaj o plugin, który pozwoliłby na wojnę typu "Podbój" pomiędzy dwoma frakcjami na serwerze. Nie chodzi mi tutaj o factions i komendy /claim przez moda frakcji, tylko automatyczne zajmowanie terenów poprzez np. większą liczbę graczy na danym terenie. Mógłby ktoś z tym pomóc? Dodatkowo jeśli znajdzie się taki plugin, to prosiłbym o podanie jakiegoś dobrego pluginu na frakcję, aby działał on wraz z tym na terytoria.

Pozdrawiam :)

Też o to kiedyś pytałem.

Niestety do dnia dzisiejszego nie ma takiego pluginu :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...