Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]SAMP

MaKrak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem gdy wejdę na jakiś serwer to jak jest ta plaża to po prostu zacina się gta i muszę wyłączać przez menadżer zadań.

6789550154.png

Opublikowano

Może to przez twoje modyfikacje, nic o tym nie wspomniałeś czy takie posiadasz. Radzę sprawdzić na czystym GTA, jeżeli zadziała - jest to wina modów, jeżeli nie to możesz mieć po prostu za słaby PC ;)

Opublikowano

Nie mam modyfikacji a za słabego pc nie mam na pewno mam radeona HD 7770 i intel celeron g1610.

Kiedyś grałem normalnie i po jakimś czasie tak się stało. Przez co to może jeszcze być ?

6789550154.png

Opublikowano

Nie mam modyfikacji a za słabego pc nie mam na pewno mam radeona HD 7770 i intel celeron g1610.

Kiedyś grałem normalnie i po jakimś czasie tak się stało. Przez co to może jeszcze być ?

Próbowałeś zainstalować GTA (i SA:MP) na dysku systemowym? Spróbuj też usunąć folder(z ustawieniami) w dokumentach ;)

A może po prostu GTA pobrane z internetu?

Opublikowano

Nic to nie dało :/

Tak gta z internetu.

Być może, jest to wina cracka. MPCForum, nie wspiera piractwa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...