Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Montana 3.0

hfjtyue4weru5eityio5j

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam dla was dobrą informację odnośnie przyszłości zawieszonego kilka miesięcy temu projektu Montana, którego koordynatorami byli ToXiiC i exop0wa. Bardzo prawdopodobne, iż w najbliższym czasie dojdzie do jego reaktywacji, ponieważ znalazło się dwóch programistów (SkyBlow i Doofy) chętnych do kontynuowania prac nad tym projektem.

Informacja z forum epvp:

Oryginał (ang.):
Hello everyone, i'm SkyBlow the new manager of WarRock Montana.
Me & Doofy took the Montana Project from ToXiiC & exop0wa so now we are the owners.
Many changes have been done to the game, and there comes all
At registration you get 500,000 dinars and 50,000 WRCash
You get also 250 MCoin for the webshop, every new level up with a new rank (new icon) you'll get an amount of MCoin!
We are searching also some GFX for make our textures better!
Oh and please, don't flame my PM for MOD/GM application request, we have already a team which works on.
W luźnym tłumaczeniu...:
Witajcie, jestem SkyBlow nowy koordynator projektu WarRock Montana.
Ja i Doofy przejeliśmy projekt Montana od ToXiiC'a i exop0wa, więc teraz my jesteśmy jego właścicielami.
W grze nastąpiło wiele zmian [zostały dodane nowe rzeczy].
Przy rejestracji nowego konta otrzymasz 500,000 dinarów i 50,000 WRCash.
Otrzymasz również 250 MCoin w sklepie znajdującym się na stronie a także z każdym przejściem na wyższy poziom (nowa ikona) otrzymasz pewną ilość MCoin!
Poszukujemy kilku grafików, którzy będą zajmowali się udoskonalaniem naszych tekstur!
Ah, zapomniałbym... Proszę o nie spam'owanie do mnie z zapytaniami odnośnie rekrutacji na stanowisko MOD/GM. Mamy już kompletny zespół, który nieustannie pracuje.
Przetłumaczony fragment wpisu zamieszczonego przez ToXiiC'a w tym temacie:
"Zakończyłem prace nad trybem Battle Group i przekazałem pliki SkyBlow'owi, żeby mógł kontynuować moją pracę nad projektem..."

Zrzuty ekranu zamieszczone w informacji:

4eNVd.png
n0WEg.png
wujkd.jpg

@EDIT

Możliwe, iż serwer wystartuje jeszcze dzisiaj.

Opublikowano

No zapowiada sie ciekawie :) zbulwersowaly mnie tylko te bronie (wpadlismy na to wczesniej -,-). Na pewno serwer bedzie ciekawszy niz za czasow gdy wlascicielami byli toxiic i reszta.

Opublikowano

No zapowiada sie ciekawie :) zbulwersowaly mnie tylko te bronie (wpadlismy na to wczesniej -,-). Na pewno serwer bedzie ciekawszy niz za czasow gdy wlascicielami byli toxiic i reszta.

Też uważam, że będzie ciekawie. Co do broni masz rację, bo to faktycznie my pierwsi do tego doszliśmy. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...