Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to dobry komp do gier i nagrywania?

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Sory :( już poprawiam

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Nie chcę innego kompa... Mówisz, że lipa? Ten i tak jest lepszy w porównaniu do tego, który teraz mam (2GB ramu, grafika zintegrowana itp...)!!!. Skoro on jest taki słaby to ty masz chyba kompa z NASA -,-

PS:

Mam limit kasy 2600zł, a ten co mi podałeś to razem z systemem ponad 3k

@EDIT

I tak nie chcę grać w gry typu BF3. Nie kręci mnie to!!! Wystarczy, żeby podczas nagrywania minecrafta było 100FPS+, a ten komp, który wybrałem spokojnie wyrobi.

Opublikowano

@UP denerwują mnie tacy ludzie, jak ty.

@TOPIC do zamknięcia

Opublikowano

Ale po co ci Windows ? Otwierasz firmę ?

Po co masz kupować sprzęt gorszy , a za prawie tą samą cenę masz sprzęt 2-4x lepszy -.-

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Ale żeś sobie syf złożył

Weź ten od vakossa i idź do jakiegoś informatyka, on ci za 70zł system wgra

Jak się lepiej znasz to po chuy pytasz?

graphic.png

Opublikowano

@up

Jeszcze 8mke kupuje : x

Po co? Bo 'Ten i tak jest lepszy w porównaniu do tego, który teraz mam', oto cały argument :D

@edit

Dobra, nie chce pomocy, wie lepiej to nie widzę sensu pisania w tym temacie //zamknie ktoś? xD

Opublikowano

@UP, 2x@UP i 3x@UP więc tak:

1.

Ale po co ci Windows ? Otwierasz firmę ?

Jak chcesz mieć kompa bez windowsa (nie chcę żadnego badziewia typu linux) to powodzenia.

2.

Jeszcze 8mke kupuje : x

I co? Problem? Nie kręci mnie 7.

3.

Ale żeś sobie syf złożył

Weź ten od vakossa i idź do jakiegoś informatyka, on ci za 70zł system wgra

Pisałem, że ten komputer przekracza cenę maksymalną, którą wyznaczyłem na kompa. Jak bym miał 500zł więcej to bym odkupił komputer od kolegi, 32GB ramu itp więc wiesz...

4. Po co kolejne posty? Pisałem, że temat do zamknięcia.

Opublikowano

Posłuchałeś mnie? NIE

zmieniasz w zestawie vakossa karte na GTX650TI boost a windowsa wgra ci informatyk ze sklepu za 70zł

graphic.png

Opublikowano

@UP a ty mnie posłuchałeś? Nie. Komputer jest już opłacony i nie mam zamiaru kupić innego! Prosiłem was, żebyście ocenili, czy ten komputer jest dobry do nagrywania podstawowych gier bez lagów (nie BF3 tylko MC, SC:CHT itp), a wy mi dajecie wszystko, oprócz oceny komputera. Dobija mnie stopień waszej pomocy.

Opublikowano

@UP nikt mi go nie wcisnął. Sam go poskładałem na stronie proline.pl (nie reklamuję!)

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Anuluj jak najszybciej i na tym zestawie

http://proline.pl/?id=shopkoszyk&1:LITEON+IHAS122-04;1:CORE+I5-4440;1:CRS+CP-9020049-EU;1:KVR1333D3N9K2%2F8G;1:MSI+R9+270X+GAMING+2G;1:MSI+B85M-E33;1:SEAGATE+ST500DM002;1:ZAL+Z3+PLUS+U3+BLACK;1:ZLOZENIE+5DNI

Pograsz na high w bf 4.. i sobie ponagrywasz.

System ci informatyk zainstaluje.

I uszanuj czas ktory na to poswiecilem bo z telefonu robi sie to 3x wolniej.

graphic.png
Opublikowano

Nie chcę anulować. Doceniam czas jaki na to poświęcasz, ale ja was proszę o ocenę komputera, a nie o pomoc w kupieniu. Gardzę BF'em !!!

Opublikowano

Ten zestaw co złożyłeś sam to gunwo.

i3 4130 - cholernie droga, jak na wydajność którą oferuję,

B85-G41 - po co? ja się pytam po co? Do i3 wystarczy jakaś mobo na H81 za 180zł

RipjawsX - za drogie, najzwyklejsza kość od Cruciala byłaby najekonomiczniejsza,

GTX650 - W tym budżecie to jest totalna klapa,

Aerocool - po co? Do twojego zestawu na luuuzie starczy 450W od Corsaira.

Obudowa - to raczej przeminę, bo blachy ma z papieru, a w środku piekarnik.

Za tą cenę można mieć o wiele wydajniejszy zestaw.

Bardzo proszę, szybka opinia na temat :)

BTW. Jeśli wiesz lepiej to po co zakładasz temat?

Opublikowano

Nie chce cie tu urazic ale od tego jest to forum aby pomagac sobie sobie nawzajem. Czegos nie wiem spytam sie kogos kto wie. Kazdy potrzebuje kiedys pomocy i w tym wypadku ty jestes tego typu osoba.

Zestaw jaki zlozyles jest drogi i malo oplacalny. Dobra nie bedziesz gral w bfa. A co z np. Watch dogs? Wiedzmin 4? Za pewne z checia bys pogral. Do nagrywania potrzebujesz mocnego 4 rdzeniowca. A w i3 tego nie masz.

Jeszcze raz napisze anuluj..

graphic.png
Opublikowano

Opinia: SYF

Za tyle to masz i5 w której minecraft wyciąga 200+fps bez i 150+ z nagrywaniem z wszystkim na max

Bardzo przepłaciłeś.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...