Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zarobek na Ethana.eu

Davi9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam pytanie. Jaki jest taki bardzo opłacalny zarobek na serwerze Ethana.eu? Próbowałem już wielu sposobów, no ale one nie przynoszą takich kokosów tak jak u tych "bogatych" graczy...

Za pomoc daję like ;)

Opublikowano

Na początku jest ciężko, bardzo ciężko. Ogólnie to propnowałbym używać bonusswitchera i bonować eq perfekt i sprzedawać - największy zarobek. Druga opcją to dropienie i sprzedawanie notatek przywódców. Teraz to nawet po 3-4b za sztuke moze dostaniesz :) No i na mapie 145, 180 - zrób w butach, tarczy i naszyjniku po 30% na yang i jeszcze najlepiej monetka z IS i kasa tam dropi dosyć dobrze + metiny i dropienie lekarstw, klejnotów :)

Mój kumpel np. kupuje taniej a sprzedaje drożej pety itd. Trochę kreatywności a na pewno coś wymyślisz :)

ex

Opublikowano

Polecam Expic do 180 Lvl robic biologa wbiejsz 180 to albo dropisz z metkow na mapie 180 lub odpalasz panty expa i lecisz z dropem kasy z mobow :)

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...