Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] CoD BO 2 multiplayer zwiesza kompa

xKogu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,mam problem wczoraj kumpel dał mi steama z CoD BO 2 więc pobrałem multiplayera i gdy na steamie klikam graj to zwiesza mi kompa.Parametry kompa pozwalają oddalić grę, w gry typu BF 3 Fifa 14 itp normalnie mogę grać

Opublikowano

W jaki dokladnie sposob ci sie zwiesza ? I czy masz najnowsze stery do karty graficznej ? I od razu mozesz sprawdzic spujnosc plikow.

Opublikowano

Sterowniki najnowsze spójność sprawdzona. Zwiesza się kilkanaście sekund jak na steamie kliknę Graj

zwiesza się cały komp trzeba resetować

Opublikowano

Odpalales dzisiaj jakas inna gre ? Jak nie to sprubuj odpalic inna gre koniecznie. Jak ci sie zwiesi z inna gra to juz masz chlopie karte graficzna do wymiany ;/. I nie pisz ze nie dawno wlaczales i wszystko bylo okey tylko odpal jakas gre teraz.

Opublikowano

Odinstaluj, przeskanuj kompa programem antyvirusowym, sciagnij inny niz masz w tej chwili bo twoj moze niewykrywac a inny cos wykryje. Jak cos wykryje to usun. Jak juz to wszystko zrobisz zainstaluj od nowa.

Opublikowano

8 GB Ram Procesor AMD 3.6 GHz Karta Graficzna gforge nie pamietam jaka ale wiem ze 2 gb Wszystko na windows 7 64 bit

Opublikowano

Ale sprubuj singla zainstalowac. Bo nie wiadomo czego to wina i trzeba wykluczac rozne kwestie az sie dojdzie do sedna.

Opublikowano

Próbowałeś formata? Przeczyść też komputer ccleanerem, usuń rejestr, zeskanuj go antywirusem.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Hmmmm. A z karta sieciowa wszystko wporzadku, w tego bfa grasz na multi ? Przeczysciles kompa ccleanerem i antyvirusem ? ( jesli zrobiles to avastem lub podobnym antyvirusem to radze przeskanowac innym mojemu koledze nic nie wykrywal a jak zainstalowal innego to 36 infekcij).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...