Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] taki_niesmialy

Gość Anonymuus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od 2dni mam problem z własnym serwerem hamachi ....

Pierwsze co to :

- Nie mogę połączyć się z MySQL , FilleZilla itp .

- Nie mogę połączyć się z stroną internetową tzn ( ip z końcówką .100)

Jedynie jak mogę pomóc to tak iż korzystam z rad MrPiotrek na YOUTUBE http://www.youtube.com/watch?v=s41QxZy24ww ( link do filmu ) .

+ robię wszystko dokładnie to co on , wstawię także screen;y z moich ustawień . !

post-941615-0-05473200-1383345826_thumb.png

Opublikowano
poprawiłem to name serwer , aktualnie nic nie dało , ponieważ nic dalej nie działa http://www.youtube.c...h?v=s41QxZy24ww skumaj to że w 7:50 jest jego name serwer to jest całkowicie inny , a pod koniec filmiku pokazuje się że serwer mu normalnie ładnie chodzi, strona ... Pong ustawiłem by1takiniesmialy często , gęsto ludzie robię byLtakiniesmialy ( to L z małej ) .. Emmm , w network mam hamachi ustawione . W ustawieniach jest włączone virtualbox , hamachi , połączenie lokalne jak i bezprzewodowe .

Najgorsze jest to że 3 mc temu miałem ten piep&&&&y serwer , a teraz nawet strona nie chce się odpalić .

Opublikowano

Powiem Ci tak , nic to nie pomogło niestety, ale jeśli znalazłbyś czas to może pomógłbyś mi przez skype lub Team Viever ,bo tak jak pisałem 2mc temu miałem serwer ,a teraz nie wiem dlaczego tak się dzieje :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...