Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bezpieczny EXPBOT na PL

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam w miare bezpiecznego expbota na moją główną postać, zależy mi szczególnie na zablokowaniu hs czy tam systemu.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

@ M0ntes

Nie wiem może coś źle robię ale nie mogę tego pobrać :/ wydaje mi się że to fejk bo zawsze wyskakuje jakaś głupia stronka

Ty jesteś głupi, bez obrazy, ale na stronce kamera masz nawet instrukcje dla idiotów jak to pobrać >.> Klikasz w prawym górnym rogu po odczekaniu 5 sekund Skip Ad... Takie trudne? I żaden bot nie jest bezpieczny. Zawsze jest ryzyko bana podczas używania wspomagaczy.

Take it easy my friend

Opublikowano

A ja używam MagicMetin2 :P

I dostałeś kiedyś bana za niego? Expbota chce używać na moją główną postać (oczywiście z umiarem :D ) i potrzebuje takiego, który blokuje hs i system.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Ty jesteś głupi, bez obrazy, ale na stronce kamera masz nawet instrukcje dla idiotów jak to pobrać >.> Klikasz w prawym górnym rogu po odczekaniu 5 sekund Skip Ad... Takie trudne? I żaden bot nie jest bezpieczny. Zawsze jest ryzyko bana podczas używania wspomagaczy.

Dokładnie, nie ogarniam takich gości. Nie przeczytają nic, tylko na gotowe by chcieli...

Opublikowano

Jak się teraz przejdzie po M1 lub M2 lub BO lub na innym Spocie to tak BEZCZELNIE widać jak ktoś ma KamerModa lub jakiegoś innego cheata że to aż boli. Ludzi wgl się z tym nie kryją xD Najłatwiej byłoby wziąć Ci KamerModa i na nim grać. W razie gdyby admin się teleportował do Cie, no to mógłbyś od razu zareagować (to się tyczy także Fishbota :P )

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...