Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MW 2 czy MW3?

Raitmi

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ma lepsze multi MW 2 czy MW3?

• MW2
      13
    • MW3
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, więc jak uważacie która część ma lepsze multi(prosiłbym o normalne komentarze : d)? I takie pytanie jeszcze, czy do obu gier jest zombi mod jakiś? ^^

Opublikowano

Mw 3 lepsze. Mojm zdaniem ciekawsze mapy, nieco lepsze textury broni a tak to ze wzgledu na multi prawie to samo. Tyle ze mi sie lepiej i przyjemniej w mw3 gralo. A co do zombi to nie ma ich w zadnym mw, zombie sa tylko w codach od treyarch.

Opublikowano

Pod wzgledem modow mw 2 wygrywa jest ich multum i sa naprawde ciekawe. I w mw 2 fajnie sie mozna texturami bawic tzn. Nie ma normalnie zlotych broni ale mozna texturke wgrac i wtedy wszyscy widza ze masz zlota bron i nie ogarniaja o co chodzi lub samemu tak jak ja np. W photoshopie lub gimpie czy innym programie zroic wlasne fajne texturki broni (zmienianie textur broni nie jest banowane bo nie ularwia to w zaden sposob gry).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mw2 zdecydowanie.Modów jest w ch*j.Pod względem rozgrywki mw2 też ze względu na mp7,acr i death streaki.Siedze już modingu w mw2 dwa lata i polecam zdecydowanie.

Opublikowano

Mw2 zdecydowanie.Modów jest w ch*j.Pod względem rozgrywki mw2 też ze względu na mp7,acr i death streaki.Siedze już modingu w mw2 dwa lata i polecam zdecydowanie.

Od kiedy w MW2 jest MP7? :D

Co do tematu to polecam właśnie MW2. MW3 to niewypał.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hehe mp7 acr itd to na mw3 z tego co wiem ze jest bo sam gram :) jakby ktos chcial pograc na MULTI W MW3 moge dac latwy namiar do pogrania :)

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...