Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer PVP czy Survival/Gildie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Piszę temat za kumpla, tak więc nie zadawać mi żadnych pytań dotyczacych serwera. :)

Pytanie brzmi - Wolicie serwer Survival z Gildiami (UltimateClans), czy serwer PVP z rankingiem na stronie, arenami itp? ;-)

LINK DO ANKIETY: KLIK!

Zaraz dodam ankietę na MPCforum, bo jakies bledy mam. :D

Opublikowano

Ja gustuje w serwery PVP. Zawsze jakas rywalizacja istnieje miedzy graczami aby byc najlepszym. Na poczatku moze slabo idzie takie cos rozkrecic ale potem juz raczej powinno isc wszystko z górki tak jakby. Tylko wszystko musialoby miec dobra oprawe graficzna i musialyby sie znalesc osoby reklamujace i aktywne na serwerze.

Opublikowano

Ja gustuje w serwery PVP. Zawsze jakas rywalizacja istnieje miedzy graczami aby byc najlepszym. Na poczatku moze slabo idzie takie cos rozkrecic ale potem juz raczej powinno isc wszystko z górki tak jakby. Tylko wszystko musialoby miec dobra oprawe graficzna i musialyby sie znalesc osoby reklamujace i aktywne na serwerze.

Dzieki za glos, w sumie tez tak mysle. :D

Opublikowano

Ja zaś lubię survival z gildiami, ale musi byc to porzadny serwer. Fakt, teraz duzo jest tego typu serwerów ale nie kazdy jest dobry.

gra.png

Opublikowano

Mniej jest serwerów Pvp, a serwerów survival + frakcje, jest cała kupa.

Zrób serwer PvP.

Pomogłem? Daj LIKE

example1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...