Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z wgrywaniem gry na telefon obb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie mogę uruchomić gry którą wgrałem na pamięć telefonu do pliku Android. Powinno to iść na Android/obb ale ja takowego pliku jak obb nie mam... utworzyłem więc i spróbowałem tam to wrzucić po czym odpaliłem apkę instalacyjną i pisz activity not found.Jakieś porady icon_usmiech2.GIF?

Opublikowano

Taaa.... kup tą grę. No sorry, ale nikt ci nie pomoże bo powodów tego błedu może być sporo. Chociażby to że twoje urządzenie nie obsługuje tej gry.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

A co, to za gra i jaki masz tel...?

Ja w swoim przypadku apke wrzucam gdziekolwiek, po czym ją instaluje;p

A pliki sd, to zazwyczaj do Android/data...

Opublikowano

o ile mi wiadomo do wgrania pliku obb wgrywasz na sd/android/obb a jak masz rozpakowane pliki gry to do sd/android/data

ale jak nie masz zrootowanego telefonu to raczej nie pójdzie ci taka opcja wiec chyba będziesz musiał wywalić na to ten pakiet (możesz tez podejść pod dom sąsiadowi którzy maja wifi i spróbować złamać hasło xD ) :)

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Tu masz wyjaśnione co to root.

http://androidguru.pl/2009/10/co-daje-root-w-telefonie-z-androidem/"]http://androidguru.pl/2009/10/co-daje-root-w-telefonie-z-androidem/
Niby jest jakieś ryzyko uszkodzenia tela, ale znikome.Po tym zabiegu tracisz także gwarancje.Chyba, że zrobIsz unroot, zanim oddasz tel do serwisu.

A jak to zrobić na twoim snartfonie znajdziesz w google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...