Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike - jaki mod?

pati9428

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakładam serwer CS i nie wiem jaki typ serwera założyć aby owy serwer rozkręcić. Narazie mam CodMod i reklamuje jak się tylko da ale osób na nim nie widać. Więc zwracam się do was na jakim serwerze byście najchętniej grali. Odpowiedzi będą nagradzane laikami. Pozdrawiam Patryk.

Opublikowano

Ja lubie zombiemod+exp i Only dd2.

Ale sam serwer ci nie wystarczy.

Musisz mieć coś co graczy przyciąga.

Polecam ci wykupić reklame na csseti/wiaderku rezultaty masz w 1dzień. Sam korzystałem.

imetin_logo.png

Opublikowano

Reklam mam mnóstwo porobionych. Płatnych na stronach ale no jak widać zero rezultatu na modzie codmod. Więc już sam nie wiem jaki wziąć aby było graczy oraz paru adminów /vipów sprzedać bo jak wiadomo serwer sam się nie opłaci.

Opublikowano

Morderca owszem cod mod 201lv posiadam.

Paweł ale jak zachęcić innych do zagrania właśnie tu na FFA a nie na innych bardziej popularnych?

Opublikowano

Morderca owszem cod mod 201lv posiadam.

Paweł ale jak zachęcić innych do zagrania właśnie tu na FFA a nie na innych bardziej popularnych?

Skoro masz wykupione reklamy to wejdź na serwer i poczekaj, aż ktoś wbije.

Wątpię by ktoś wbił sam jak jest pusty serwer.

Opublikowano

Odświeżam i proszę o wypowiadanie się na jakim modzie najchętniej gracie.

(Poszukuje Administracji na serwer, jesteś chętny ? Pisz gg: 17896823 bądź PW forum )

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...