Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Myst-N

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dziś przedstawię Wam TuT na darmowe Myst-N, maksymalnie możemy dostać na główne konto ok. 50 Myst-N.

~Nie jestem chamski i od razu Wam pokażę ten sposób, nie jestem jak inni co np. trzymają listy permów dla siebie, takie samoluby ...

Anyway, robimy nowe konta i logujemy się do CA, wybieramy serwer i wyskoczy nam okienko "Recomendation" czy coś takiego, wpisujemy swój główny nick z chara i klikamy ok, potem logujemy się na główne konto i oto mamy Myst-N, możemy tak robić aż do 50 kont, bo tylko jest max zaproszeń :) Jedynym mankamentem jest to, że po otwarciu itemki lecą do EQ a nie do INBOXA, ale nadal jest możliwość zdobycia ich na 1,7,30,90,Perm czasu.

A tutaj moje zdobycze :P

oo-dk-wcbztgibcnzoaaip.jpg

Niektórzy już pewnie wiedzą bo puściłem 2 megaphony o tym :P

Opublikowano

No, o sposobie wiem :P Ja się jaram swoimi orthusami na 1 dzień^^ W sumie, to tylko raz mi na 7d poleciało, reszta 1d..to chyba jakieś trialowe myst-n

Opublikowano

Czy za to bana można otrzymać?

Na jedno konto dostałem bana już pisze jak do tego możliwe ze doszło jak pamiętam mam około 4 konta, 1 z nich korzystam cały czas (jako drugie konto) a ta resztę czyli konta były po blokowane do dziś po ich odblokowaniu loguje se już na trzecie a tu wyskakuje ze mam ban :(

szAow9y.jpg

My IGN: karmel3

Opublikowano

Polecam zrobić sobie konto na friko.pl, założyć byle jaką stronę i dodawać nieskończone emaile dopisując np. 1,2,3,4, szybkie bo podajesz tylko nazwe maile i hasło bez zbędnych rzeczy, a co do tworzenia kont to jak zrobicie jedno to cofnijcie stronę i pozmieniajcie numerki i można szybko narobić sporo kont.

Opublikowano

Jeśli nie wyskoczy wam to okienko to klikacie w lewym górnym rogu "Combat Arms Menu" i "Commendation Event" :)

Na yahoo trzeba potwierdzić email kodem z telefonu. Ja zrobiłem na mail.com

Opublikowano

Nexon zrobił blokadę chyba na masowe konta. 19 kont zrobiłem i pokazuje " too many attemps ". Na cóż, ale zawsze 50k wpadło ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A ja zleciłem 24 myst n, a przyszło tylko 20 i chyba taki jest limit :(

Opublikowano

A wiec smiejecie sie ze nexona w chuja zrobiliscie np? nie bo to nexona na nas zyskal ja sam zrobilem zz 20 kont pomyslcie sobie o tych jak Valze co po 50 robi.. [szalony] no i nexon zarabia sobie na graczach lacznie z 4435o234i23y423o4ou23o4y23iy graczy mu dzis doszlo.. wiec jeszcze 1 + sa wyzej w tabeli pod graczami.

2. na O2 macie do wyboru 4 koncowki o2, prokonto, i tp... na kazde z nich mozna zalozyc konto czyli FAST acc na 1 e-mailu [4 acc] POLECAM!

9fhc.jpg

Opublikowano

A wiec smiejecie sie ze nexona w chuja zrobiliscie np? nie bo to nexona na nas zyskal ja sam zrobilem zz 20 kont pomyslcie sobie o tych jak Valze co po 50 robi.. [szalony] no i nexon zarabia sobie na graczach lacznie z 4435o234i23y423o4ou23o4y23iy graczy mu dzis doszlo.. wiec jeszcze 1 + sa wyzej w tabeli pod graczami.

2. na O2 macie do wyboru 4 koncowki o2, prokonto, i tp... na kazde z nich mozna zalozyc konto czyli FAST acc na 1 e-mailu [4 acc] POLECAM!

Nie dostaniesz więcej jak 20 Myst N na 1 konto, więc ...

Opublikowano

hhhhhhhh to troche malo robiles.

Zrobię 50 kont a i tak dostanę 20 więc jaki w tym sens?

Opublikowano

wł. Combata ( nie klikasz start game ) obok niego pisze register klikasz np. 10 razy i lecisz :P

1377531174-U173186.png

Opublikowano

na mpgh jest Account creator extreme już mam 40myst-n MAGNUM na 90D TY <333

Jakim cudem masz 40 myst N, skoro zrobiłem max 25-30 i mi pokazało, że gracz już dostał maksymalną ilość przedmiotów z tego eventu?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jakim cudem masz 40 myst N, skoro zrobiłem max 25-30 i mi pokazało, że gracz już dostał maksymalną ilość przedmiotów z tego eventu?

To się nazywa "syndrom chwalącej kurwy"

Co do tematu to szkoda że tylko 20, ale jak nie będziemy logować się na te konta dłuższy czas to być może dostaniemy jakieś GP - Resettle czy inne rzeczy :P Więc tak czy inaczej konta się przydadzą.

Opublikowano

wł. Combata ( nie klikasz start game ) obok niego pisze register klikasz np. 10 razy i lecisz :P

Co Ty gadasz stary, recommendation podajemy w grze ;x

Limit 20 jest, tez taki mam, drop nawet ciekawy tylko szkoda, ze max tydzien ;f

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jest jakiś termin aby je otworzyć? Czy mogę sobie je trzymać? I kiedy się kończy ten event?

Opublikowano

na mpgh jest Account creator extreme już mam 40myst-n MAGNUM na 90D TY <333

pacz!

Zrobię 50 kont a i tak dostanę 20 więc jaki w tym sens?

20 ta?

9fhc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...