Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy DOTA 2 jest po polsku na steam?

sithload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol jest o wiele prostrzy no i gram dlugo w lola wiec stawiam na lola

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Dota2 to MOBA z prawdziwego zdarzenia, ja wybieram Dota2 gdyż przez 4 lata grałem w 1.

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Opublikowano

Grałem w obydwie gry i wybrałem Dotę. Nie ma na prawdę tylu newbie i za przeproszeniem debili, którzy, zamiast się spytać co i jak po zwróceniu uwagi zaczynają specjalnie feedować, flameować czy wychodzić z gry. Średnia wieku w grze jest bardzo wysoka, to wpływa też na rozgrywkę, bo nie ma czegoś takiego "mid or afk" (czasami się zdarza, np. z ruskami ale w porównaniu do LoLa znikomo). Nie ma głupiego surrendera, że zespół się po 20 minutach poddaje, w Docie gra się do końca, wczoraj broniłem głównego budynku który był na jedno dobicie przez 10 min, przegrałem po 80minutach z 750 lasthitami, ale kiedyś też wygrałem po 90 minutach (da się? da się!). Jest nowszy silnik graficzny, dzięki czemu gra wygląda wiele lepiej. Początki nie będą najłatwiejsze, ale jak już ogarniesz grę spodoba Ci się bardzo, a to bardzo. Na początek masz wszystkie 100 postaci, nie musisz zbierać i kupywac, są różne tryby. Można kupić skiny do postaci (pojedynczo czapka, miecz albo caly set) w sklepie za euro, ale one też wypadają po prostu za każdy mecz losowym kilku osobom a potem można się wymieniać.

@Topic

Dota 2 jest po polsku o ile masz ustawiony steam w języku angielskim, wczoraj przełączyłem na angielski i Dotę również miałem w tej wersji językowej.

Opublikowano

Grałem w obydwie gry i wybrałem Dotę. Nie ma na prawdę tylu newbie i za przeproszeniem debili, którzy, zamiast się spytać co i jak po zwróceniu uwagi zaczynają specjalnie feedować, flameować czy wychodzić z gry. Średnia wieku w grze jest bardzo wysoka, to wpływa też na rozgrywkę, bo nie ma czegoś takiego "mid or afk" (czasami się zdarza, np. z ruskami ale w porównaniu do LoLa znikomo). Nie ma głupiego surrendera, że zespół się po 20 minutach poddaje, w Docie gra się do końca, wczoraj broniłem głównego budynku który był na jedno dobicie przez 10 min, przegrałem po 80minutach z 750 lasthitami, ale kiedyś też wygrałem po 90 minutach (da się? da się!). Jest nowszy silnik graficzny, dzięki czemu gra wygląda wiele lepiej. Początki nie będą najłatwiejsze, ale jak już ogarniesz grę spodoba Ci się bardzo, a to bardzo. Na początek masz wszystkie 100 postaci, nie musisz zbierać i kupywac, są różne tryby. Można kupić skiny do postaci (pojedynczo czapka, miecz albo caly set) w sklepie za euro, ale one też wypadają po prostu za każdy mecz losowym kilku osobom a potem można się wymieniać.

@Topic

Dota 2 jest po polsku o ile masz ustawiony steam w języku angielskim, wczoraj przełączyłem na angielski i Dotę również miałem w tej wersji językowej.

To zależy także od tego, na jakim poziomie przydziela ci team/przeciwników.

Ja od dłuższego czasu zauważyłem, że w lou rzadko trafiam na ludzi inteligentnych inaczej.

Legenda
Opublikowano

Dota lepsza, ponieważ jest ładniejsza/trudniejsza itd

LoL<60pkt IQ

Dota>60pkt IQ

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...