Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Crashowanie

zulman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaktualizowane,instalowane.Ale czytałem na forum Battleloga ze duzo osob ma ten sam problem,To samo miałem w BF3 Dopiero po ktorejs aktualizacji przestało tak się dziać,pewnie po prostu musze poczekac na jakas łatke ;)

COUNTER STRIKE:GLOBAL OFFENSIVE

Opublikowano

Nie powinno tak być.

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej.

Zainstaluj ponownie.

Powinno,

To je bf4. Bugi, crashe - Wszystkiego pełno.

Do autora - Czekaj na łatki, mam to samo

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Dokupilem dzisiaj kolejne 4 gb ramu,i roznmica nie bo a ziemia,płynnosc na lepszej grafie,BARDZO spontaniczne nawet nie crashowanie tylko rozlaczanie z serwerem ;)

COUNTER STRIKE:GLOBAL OFFENSIVE

Opublikowano

Powinno,

To je bf4. Bugi, crashe - Wszystkiego pełno.

Do autora - Czekaj na łatki, mam to samo

To nie beta. Takich błędów nie powinno być.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Gra, która JUŻ jest po premierze, powinna chodzić bez problemów, wiadomo, że będą bugi, ale nie żeby nie szło normalnie grać, jak można ugrać max 2 rundy na raz. Niby mają to naprawić, ale jak będzie? Może naprawią to od razu, może tak jak glitche na metro w BF3, które nadal są i można się dostać poza tekstury i zabijać ludzi.

Pro kiki... jak ludzie mają być spokojni, skoro płacą tyle kasy, a dostają niegrywalny bubel, że nie wspomnę o kampanii, na której wystarczy dojść do 6 misji i koniec, bo crashuje grę co chwilę.

@Wiem, że trochę "krzyczę", można to tak chyba nazwać ;] ale to prawda, gra jest OBECNIE w fazie BETA, teraz zaczyna się łatanie bubli.

Opublikowano

Gra, która JUŻ jest po premierze, powinna chodzić bez problemów, wiadomo, że będą bugi, ale nie żeby nie szło normalnie grać, jak można ugrać max 2 rundy na raz. Niby mają to naprawić, ale jak będzie? Może naprawią to od razu, może tak jak glitche na metro w BF3, które nadal są i można się dostać poza tekstury i zabijać ludzi.

Pro kiki... jak ludzie mają być spokojni, skoro płacą tyle kasy, a dostają niegrywalny bubel, że nie wspomnę o kampanii, na której wystarczy dojść do 6 misji i koniec, bo crashuje grę co chwilę.

@Wiem, że trochę "krzyczę", można to tak chyba nazwać ;] ale to prawda, gra jest OBECNIE w fazie BETA, teraz zaczyna się łatanie bubli.

Kazda gra po premierze ma swoje bugi i problemy, musimy sie do tego przyzwyczaic...

w83od2.jpg

Opublikowano

Zaktualizowane,instalowane.Ale czytałem na forum Battleloga ze duzo osob ma ten sam problem,To samo miałem w BF3 Dopiero po ktorejs aktualizacji przestało tak się dziać,pewnie po prostu musze poczekac na jakas łatke ;)

Również mam ten błąd :-/ gorzej jak nie da mi pkt. za rundę a akurat dobrze mi szło

Dokupilem dzisiaj kolejne 4 gb ramu,i roznmica nie bo a ziemia,płynnosc na lepszej grafie,BARDZO spontaniczne nawet nie crashowanie tylko rozlaczanie z serwerem ;)

"nie bo a ziemia" ~ Niceeee :D Aż taka różnica? :P Wątpię że to dzięki temu... mam 8GB RAM i nawet tego w pełni nie daję rady wykorzystać

To nie beta. Takich błędów nie powinno być.

To nie jest nie wiadomo co... takie błędy mają prawo się pojawiać... a wiesz dlaczego? Ta gra jest bardzo popularna! Serwery nie dają sobie rady z tym naciskiem. Muszę zmienić kilka ustawień, walnąć patcha i wszystko śmiga tak jak dziś BF3 :)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...