Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wymiana Specjalnych paczek]

WujekZenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tutaj bedziemy pisac o Wymiany paczek, dlatego, ze nie trzeba miec znajomego 2 tygodnie, Bedziecie tu pisac o wymiane

Czyli paczka za paczke

Od siebie: mam 2430 rp, dlatego szukam kogos z kim moge sie zamienic np 4 za 4 albo poprostu 1 za 1 pisac na lolu

WujekZenekPL

Opublikowano

• Gracz, który ma otrzymać prezent, musi znajdować się na twojej liście znajomych co najmniej od dwóch tygodni.

• Jeśli gracz użyje na kimś polecenia /wycisz lub /ignoruj, będzie musiał ponownie dodać tę osobę do listy znajomych, a następnie zaczekać dwa tygodnie, zanim będzie mógł wysłać tej osobie prezent.

Gracz, który ma otrzymać prezent, musi mieć przynajmniej 10 poziom.

Gracz, który ma otrzymać prezent, nie może być zbanowany ani zawieszony (także przez LeaverBuster, Trybunał, itp.).

Gracz, który ma otrzymać prezent musi mieć możliwość otrzymania przynajmniej 10 nieposiadanych przez siebie skórek dla swoich bohaterów.

Gracz wysyłający prezent musi mieć co najmniej 20 poziom.

Dziennie możesz wysłać maksymalnie trzy prezenty.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

• Gracz, który ma otrzymać prezent, musi znajdować się na twojej liście znajomych co najmniej od dwóch tygodni.
  • Jeśli gracz użyje na kimś polecenia /wycisz lub /ignoruj, będzie musiał ponownie dodać tę osobę do listy znajomych, a następnie zaczekać dwa tygodnie, zanim będzie mógł wysłać tej osobie prezent.
  • Gracz, który ma otrzymać prezent, musi mieć przynajmniej 10 poziom.
  • Gracz, który ma otrzymać prezent, nie może być zbanowany ani zawieszony (także przez LeaverBuster, Trybunał, itp.).
  • Gracz, który ma otrzymać prezent musi mieć możliwość otrzymania przynajmniej 10 nieposiadanych przez siebie skórek dla swoich bohaterów.
  • Gracz wysyłający prezent musi mieć co najmniej 20 poziom.
  • Dziennie możesz wysłać maksymalnie trzy prezenty.

Teoretycznie tak, praktycznie wychodzi tak, że można od razu.

@Szukam osoby do wymiany 2 za 2, warunek jest taki, że inna osoba wysyła mi pierwsza (nie ma się co bać, nie oszukam. Pamiętajcie, że inne osoby też tak będą chciały gdyż jest za duże ryzyko, że ktoś po prostu "oszuka" więc co to za różnica czy ze mną, czy nie.)

Nick, etc. na PW. Serwer EUNE

@Edit: Najpierw 1 mystery gift, potem ja 2, 3 znowu ktoś a 4 ja. (To nie liczba paczek tylko kolejność)

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Również szukam osoby chętnej na wymianę.

Aktualnie styknie mi tylko na jedną paczkę.

Z góry mówię ja nie kupuję pierwszy (Przy czym moge wbić na TSa, skypa)

Chętni pisć na lolu: xcysiek

xcysiek_eune_105_3_logo.png

Opublikowano

a podobno wymiana to tez handel...

Wymienię skin na Muay Thai Lee Sin (można wymienić z NA na EUNE) za 2 paczki :). Nick: LecimNaSzczecin

haha, jak takie coś ma się tu pojawiać to lepiej od razu zakmnąc

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...