Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Header

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. w phpbb przemo w ftp jest plik header w którym wszystko edytowałem.

Ponieważ styl mam pod mybb muszę forum zrobić mybb ale nie ma tam nigdzie headera pomoże ktoś w jakim pliky na mybb jest?

2. Na forum nigdzie nie pisze PanelAdministracyjny a na phpbb pisało.

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Zrób tak jak napisał oidzek (ten sposób jest w google chrome, a nwm jak w innych przeglądarkach), ale MyBB to całkowicie inny silnik, więc możesz header przenieść tylko w częściach, bo jak przeniesiesz cały ("Copy All & Paste") to pojawią Ci się błędu i header nie będzie funkcjonował.

Opublikowano

Zrób tak jak napisał oidzek (ten sposób jest w google chrome, a nwm jak w innych przeglądarkach), ale MyBB to całkowicie inny silnik, więc możesz header przenieść tylko w częściach, bo jak przeniesiesz cały ("Copy All & Paste") to pojawią Ci się błędu i header nie będzie funkcjonował.

Opcja Zbadaj element jest w każdej przeglądarce i on chyba niechce przenosić headeru tylko go znaleść i edytować. A co do punktu drugiego to tylko przypominam że najpierw musisz sie zalogować jako administrator i dopiero wtedy będzie pisać gdzieś na forum " Panel Administracyjny " a w którym miejscu to niepamiętam ;p

Opublikowano

My się chyba nie zrozumieliśmy dobrze.

Ja nie chce przenosić nic tylko:

w phpbbprzemo mam inny styl niż do mybb i całkiem wszystko inne w ftp.

w phpbb mam ścieżkę do stylu inną oraz plik header w którym przerabiam wszystko w forum.

Natomiast musiałem na mybb zmienić i nie wiem jaka jest ścieżka do folderu ze stylem i jak się nazywa plik w którym wszystko edytuje tak jak header...

Opublikowano

Bo w MyBB szablony są trzymane w bazie i musisz je edytować przez ACP.

Opublikowano

Weście dajcie warna temu kosiarzowi już 2 post spamuje nie na temat...

Nic tu nie zrobie i tak do zamknięcia.

Opublikowano

Weście dajcie warna temu kosiarzowi już 2 post spamuje nie na temat...

Nic tu nie zrobie i tak do zamknięcia.

Ja bym dał tobie warna za takie glupie pisanie dzieciaku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...