Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki ADC na początek? :D

WiwciuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Postacie: (Wszystkie ADC)

Ashe vs Caitlyn vs Corki vs Draven vs Ezreal vs Graves vs Jinx vs Kog'Maw vs Lucian vs Miss Fortune vs Quinn vs Sivir vs Teemo vs Tristana vs Twitch vs Urgot vs Varus vs Vayne vs Jayce

Zależy mi na:

- łatwości gry daną postacią

- dobrej linii

- nie najgorszych TF

Dodatkowe informacje:

Nie potrafię grać żadnym ADC, po prostu nie daję sobie rady. Dlatego prosiłbym was o pomoc w wybraniu jakiegoś ADC na początek, do nauki gry tą klasą postaci.

Wstyd się przyznać, ale jak dotąd najlepiej radzę sobie tylko Katą, Garenem na Topie i Midzie. Mój problem polega na tym, że gram tylko tymi dwiema postaciami. Dzisiaj mówię DOŚĆ!

Dodam ankietę, proszę o wasze odpowiedzi, głosy, porady. Są one dla mnie bardzo ważne...

Za pomoc z góry bardzo dziękuję.

Pozdrawiam :D.

Opublikowano

Dobrymi adc na początek to cait ,ashe i miss fortune. To takie typowe adc ,które żeby zrobić max dmg muszę umieć tylko targetować.

Opublikowano

Dobrymi adc na początek to cait ,ashe i miss fortune. To takie typowe adc ,które żeby zrobić max dmg muszę umieć tylko targetować.

Na początek polecam Ashe i Caitlyn. Najłatwiej ogarnąć.

Myślałem o Caitlyn. Ale mam jedno pytanie: jak wygląda używanie jej ulti?

Trzeba na gościa klikać?

Czasami odległość jest taka, że koleś się nie mieści na ekranie i trzeba odblokować kamerę. Problem w tym, że mi to sprawia dużą trudność, ponieważ wtedy się gubię. A może wynika to ze złych ustawień kamery? Jak powinny one wyglądać?

Dzięki za Odp! :P

Opublikowano

Jak na początek polecam Ashe, ewentualnie Caitlyn. Jak na razie za takie postacie jak Vayne sie nie bierz, wymaga specyficznej wprawy, nie jest dość łatwa do ogarnięcia. A taką Ashe, bądź Caitlyn myślę że w miare szybko opanujesz. Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Skoro Caitlyn wybrana ( też na nią głosuje )

To ja ci też zaproponuje

Ezreal :

Q - Dmg na odleglosc dobry do farmienia AD

W - Harras przez miniony AP

E - Ap escape mechanizm

R - Ult typu ashe , jinx , draven

Pasywka : Bonus do movement za trafione Q i zmniejszenie cd do um za trafienie przeciwnika dowolnym skillem.

Ćwiczenie czyni mistrza , pamiętaj i wybierz Eza , bo jak już go ogarniesz to będzie ci to sprawnie szlo z 1lvl do golda ( nie wiem jak wyżej )

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

@Refresh

Korzystając z okazji, że Caitlyn jest w rotacji trochę nią pograłem i idzie mi coraz lepiej.

Dzięki za wszystkie rady :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...