Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Czym różni się liga standard od domination? Cruel?

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. czym różni się liga standard od domination

2. ukończyłem grę na poziomie normal wszedłem na cruel ale byłem w party ubili go jakoś wcześniej i nie mogę przejść dalej pisze że musze pokonać Hillock'a ale on już leży ubity przez pt a mi nie zaliczyło teraz gdy wchodzę on jest ciągle ubity a ja nie mogę wejść do lioneye's watch

3. przy okazji prosze o drzewko dla sciona

Opublikowano

1.Dominion to liga trwająca 4 miesiące czyli nie mam tam na razie koksów z 80lvl :D trwa około tygodnia . są nowe unikaty a po 4 miesiącach wrzuca cie na standarta. ( jest jeszcze kilka mniejszych różnic)

2. Zresetuj instancję :) - przejdź na poprzednią mapkę i kliknij na portal lewym przyciskiem myszy trzymając klawisz CTRL i wybierz NEW

3.Nie patrzałem na tą postać na razie więc ci nie pomogę ( przeszukaj neta coś znajdziesz )

EDIT znalazłem coś takiego :

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgABOygDlm49YEODCb68guSQEYqvSshuqrXyNZL-j03jplesWYjx52P-CvJFOuExnrc-qW5sRnJsMgl4DVivNugB55_LpzD3vhQgUEcYkYcpZKMaVWEhhO907XrvYEsFLUCgnrlbr04qKaXdDfzFZ6CHdkp9xq48LcT2J-2sqnKpfNlZ88AakFWnhBo4xBVZ_hfhbthOMvZV5b3iYZWbZadrKf9h1BJkUjBPwaMTTEMxtkFeExvI0uqUrWXwMHcm-HVOER6mjej2YLuuUGqT1e3AD9JNvqc=

skille :

Leep slam

Skill na single target to albo Heavy Strike albo Double Strike.

rmoiyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...