Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zniknęły mi itemy

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zniknęły mi itemy, wczoraj miałem 140 a dzisiaj rano tylko 4(czapka, kanapka, nie wiem co i Błysk geniuszu). Skradziono mi email od konta(chyba, nie moge sie zalogowac), zmienilem juz passy do steama, problem jest taki że w okienku wymiany nie mam historii o wymianie tych itemów, co więcej, niektóre z nim były nie do wymiany... Napisałem do supportu i czekam na odpowiedz, jak myślicie, jestem w stanie odzyskać itemy :(?

Opublikowano

Niezależnie od niczego w przypadku zhackowania konta itemy zostaną oddane. Więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Niezależnie od niczego w przypadku zhackowania konta itemy zostaną oddane. Więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Koledze nie oddali, więc wiem ;)

Opublikowano

Moje konto zostało zhackowane, teraz mam bana za prawdopodobne oszukiwanie, udało mi się konto odzyskać, napisałem w tej sprawie to steamu ale mam obawy że jest po koncie :(

Opublikowano

Moje konto zostało zhackowane, teraz mam bana za prawdopodobne oszukiwanie, udało mi się konto odzyskać, napisałem w tej sprawie to steamu ale mam obawy że jest po koncie :(

Masz na myśli bana VAC? Jeżeli tak, to przeczytaj to:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-QDHJ-5691

Upon receiving a VAC ban for either Team Fortress 2, Counter-Strike: Source, or Half-Life 2: Deathmatch your items from Team Fortress 2 will be removed except any items that have been purchased.

Czyli:

Po otrzymaniu bana VAC wszystkie nie kupione ze sklepu Mann Co. przedmioty z m.in. Team Fortress 2 będą usunięte.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak masz szanse odzyskac itemy miałem tak samo z 2 lata temu... skradli mi konto steam i email napisalem do supportu i bum mam wszystko co mialem.

Napisz do nich warto ;p

" Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń.

Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń.

Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno,

Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,,

Opublikowano

ja mialem to samo 2 lata temu skradli mi konto ale jakos bana nie dostalem.

zhackowal mi konto i dostalem wszystkie archivementy do tfa (jakis stary kumpel zhackowal mi konto ale zlamalem jego haslo)

pewnie dlatego ze on mial f2p a ja p2p.

ja sam sie dziwie ze nie dostalem banana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...