Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zbanowane konto.

Fajny2812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż dzisiaj wchodzę na lola , loguję się i patrzę,że moje konto zostało zbanowane przez trybunał permanentnie za łamanie kodu przywoływacza.Nie ma dokładnego infa za co.Przypuszczam,że za offensive language,iż byłem wiele banowany za ten powód.Teraz pytanie.Czy mam szansę jakoś odzyskać konto?Czy odbanują je kiedykolwiek ?

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

RIOT nie toleruje osób, które łamią kodeks przywoływacza. To są zasady, które oni stworzyli a ty masz się do nich stosować. Jeżeli byłeś już banowany 3 razy za to samo, to teraz dostałeś perma. Zasłużony i niestety od niego nie można się odwołać.

8372383248.png
Opublikowano

nie ma szansy na ub, kolega dostal perma, probowal na duzo sposobow ale nic sie nie dalo zrobic, oprocz kupna nowego konta na allegro. Przez tego bana juz tak duzo nie flejmuje wiec masz nauczke na przyszlosc (bekam z frajerow ktorzy dostaja perma za flame XDDDDDDDDDD)

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...