Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF4 singleplayer

OZUMIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż już na samym początku, kiedy jest ta scena z żołnierzami uwięzionymi w samochodzie pod wodą, nie ma dzwięku. NIC. Nie ma napisów, które są włączone. Da się to jeszcze przebrnąć, okej, potem jestem w tym korytarzu z karabinem bez amunicji. Dźwięk już jest! Idę powoli, wszystko okej aż docieram do tych drzwi, z których wylatują ptaki/nietoperze/cokolwiek i zamiast tego typka który miał mnie złapać za rękę i zidentyfikować, nie dzieje się nic. Wchodzę do pokoju, ale moje animacje są zbugowane, np. kucam, celownik tak się zawęża, ale moje nogi wyglądają tak samo a kamera nie przenosi się na dół. Moja broń też jak na stojaku, nawet nie drgnie podczas skakania. Obok otwartych drzwi, którymi wszedłem tak po prostu wisi w powietrzu pistolet, a CHYBA ten koleś, który miał mnie "przywitać" stoi obok innych drzwi i wygląda jakby mu się mózg przegrzał bo tak samo nie rusza się nawet o milimetr, stojąc w dziwnej pozycji. Żeby było śmieszniej, nie mogę wrócić spowrotem do tych piwnic, bo dziwnym sposobem po wejściu do pokoju drzwi nadal są otwarte, a za nimi znika cała podłoga i od razu "wypada się poza mapę". BF4 z płytek, ładnie zainstalowany, instalacja sprawdzona originem, najnowsze sterowniki do karty, PunkBuster zainstalowany z płyki. Jeśli będziecie chcieli, mogę porobić screeny itd.

Parametry kompa:

GeForce GTX 660 ver. OC

Intel i5 3570k 3,4 ghz

12 GB RAM

Windows 7 64b

Proszę, pomóżcie, zasugerujcie coś COKOLWIEK :(

Opublikowano

Problem jest taki, że mam internet o szybkości 2 mb/s... Przy dobrych wiatrach szybkość pobierania to 250 kb/s, więc pobierałbym to przez 3 noce, poza tym kazałem Originowi naprawić instalację, więc wszystko powinno być okej ._.

ROZWIĄZANIE: Żeby problem zniknął, wystarczy usunąć bądź zmienić nazwę folderu Battlefield 4 w katalogu Moje Dokumenty. Origin chwilę ponarzeka, ale odpali grę, tym razem w pełni sprawną :) Proszę o dodanie tego do głównego wątku z problemami z BFem, gdyż mnóstwo ludzi się z tym boryka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...