Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] hearthstone

Szabant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem ze temat w złym dziale lecz ten dzial najbardziej pasuje do mojej prosby

Pilnie poszukuje klucza do gry hearthstone sa to chyba karty czy cos siostrzeniec poprosil mnie abym dodal to do prezentu urodzinowego

z gory dziekuje za kazda pomoc

Opublikowano

Kup na allegro za 60 zł czy tam już 100zł albo czekaj kilka miesięcy do oficjalnej wersji bo nie ma frajerka który by takie coś za darmo oddał xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Kup na allegro za 60 zł czy tam już 100zł albo czekaj kilka miesięcy do oficjalnej wersji bo nie ma frajerka który by takie coś za darmo oddał xD

Chyba zrobie tak jak mowisz

Opublikowano

Po pierwsze to nie odpowiedni dzial a po drugie ta gra z tego co widzialem na yootubie jest poki co cienka Ludzie sie rzucaja na te klucze tylko dlatego bo gre zrobil blizzard ;)

Opublikowano

Często widzę jakieś konkursy z nagrodą właśnie kluczem do gry Hearthstone ,więc może spróbuj własnych sił.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...