Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] redbot 10.21 W poszukiwaniu Cracka

pawelx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałem tej samej sztuczki która robiłem z fidlerem aby odpalić redbota lecz nie działa jest już jakieś inne rozwiązanie które może poprzeć parę ludzi ze jest bezpieczne szukam jakiegoś darmowego bota nas shadowcores.

iSOSGDI.png
Opublikowano

nabijasz sobie posty czy naprawdę myślisz ze robiłem cracka na innym forum a tu pisze o pomoc zastanów się.

tak nabijam sobie posty bo to jest moją życiową ambicja hahaha xD

pytam, bo dużo osób tak robi

Opublikowano

Ja próbowałem zrobić redbota z tym poradnikiem pod tibie 10.21, niestety mi się nie udało ;/ (gdzie pod wersje 10.10 nie było problemu).
A mianowicie gdy nacisnę 'login' na bocie i odpalam fiddlera drugi raz wyskakuje mi takie coś..
25582va.png
Naciskam 'OK' i zamiast darmowych 31 dni bota jest coś takiego..
notu9e.png
Da się coś z tym zrobić ?:>

Opublikowano

Nie ma jeszcze "cracka" jak na to mowicie, bo przy użyciu fiddlera było to złamanie zabezpieczeń proxy, ale mniejsza o to. Trzeba poczekać, bo Igor ponoć namieszał coś w zabezpieczeniach i dlatego wyżej wymieniona metoda nie działa, polecam w tym czasie używać Xenobota do którego jest już crack produkcji Hugola, nie będę podawał linków do stron zewnętrznych, bo google służy pomocą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...