Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sluchawek Gamingowych z dobrym mikrem i dzwiekiem

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym kupić sobie jakieś słuchawki gamingowe z dobrym mikrem czy to na yt czy na ts.

Wiec mam 100zł. Zależy mi na jakichś używanych słuchawkach , bo wiadomo ze za 100zl nowych i dobrych nie kupie.

Wylukalem sobie

CREATIVE FATAL1TY HS-800

za 65zł z przesyłką ale ludzie mówią że mikro nie zachywa.

Czekam na wasze propozycje

Opublikowano

Dużo osób nażeka na te creative.

Miałem te słuchawki i są naprawdę dobre , mikrofon nie jest rewelacyjny ale też nie najgorszy :).

Na początku tylko do nich trudno się przyzwyczaić ,dziwne są jak sie je założy. Warte swojej ceny.

x

Opublikowano

Mi bardziej zależy żeby jakość mikra na yt nie była jakaś mega rewelacyjna lecz żeby była po prostu dobra.

CREATIVE HS-900 vs Creative HS-850 Draco
Opublikowano

Ja osobiście polecam Logitech H600 co prawda nie są to słuchawki typowo gamingowe. Lecz mają bardzo wysoką jakość dźwięku i zarazem mikrofonu. Małe, lekkie i wygodne. Jedynym minusem jest kiepska jakość dźwięków w czasie burzy. Oczywiście słuchawki są bezprzewodowe na usb. ;)

Opublikowano

Mi bardziej zależy żeby jakość mikra na yt nie była jakaś mega rewelacyjna lecz żeby była po prostu dobra.

CREATIVE HS-900 vs Creative HS-850 Draco

Creative HS-850 Draco

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...