Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 2 PYTANKA na szybciutko

GrubyGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak mam się zapisać do tego eventu ze skorpionami i czy da się jeszcze zapisać jak się zaczął?

I skąd mogę dostać darmowego case GP.

Dziękuje z góry

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

1. Na stronie nexona się logujesz i wybierasz team.

2. Jak nie logowałeś się na jakieś konto ponad 30 dni to masz tam tą skrzynkę. Właśnie 50k wygrałem :3

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A nagrody skorpiony i pająki dostają takie same ?

Trochę bez sensu ta logika nexonu ... Ci co powracają do gry dostają skrzynki z bronmi gp + zajebiste rzeczy z eventu..

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

A nagrody skorpiony i pająki dostają takie same ?

Trochę bez sensu ta logika nexonu ... Ci co powracają do gry dostają skrzynki z bronmi gp + zajebiste rzeczy z eventu..

wygrani z pojedynku svs dostana raczej lepsze nagrody. Przynajmniej tak bylo rok temu

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Przypomnijcie sobie, może pamiętacie passy do jakiś starych kont. Za każdym razem z tej skrzynki wylatuje około 50.000 gp

Ja mam na kartce wszystkie konta. Myślałem że trochę więcej wyciągnę. Większość kont ma tą blokadę albo po prostu ma bana.

Tylko 10 noob kont mam aktywnych, ale i tak jestem około 500.000 gp do przodu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...