Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Po kilku sekundach wywala

michal1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem bo mianowicie jak loguje się do gry to przez ok 30s mogę normalnie grać, a po tym czasie wywala mnie do okna z możliwością wyboru serwera. Przy wywalaniu pokazuję się okno "Wychodzenie z gry, aktualizacja statystyk". Sterowniki są najnowsze, wina sprzętu raczej też nie, internet też w miarę. Aktualizowałem Pb i nadal to samo, Opiszę jeszcze sprzęt w razie czego. Procek intel i5 3,4, 4gb ramu, kartę nivida gtx 650 1gb

Opublikowano

Moze zacznijmy o tego!: Czy masz/miales wspomagacze?

Czy wchodzisz na serwery z zakazanymi na nich bronmi?

Przeinstaluj PunkBuster/BF P4F (w ostatecznosci)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Nie miałem wspomagaczy, dziś po raz pierwszy gram w tą grę. I zadnych cheatów nie było. reinstal pb nie pomógł. Chyba za od metina coś wykrywala ale raczej niemożliwę.

Opublikowano

Dalej to samo, reinstal wykonałem poprawnie bo według poradnika. Dalej wywala poprez okno z pobieraniem statystyk

Opublikowano

Mozliwe ze BF dostal jak ja to nazywam "wkurwa" . Moj kolega mial tak przez ok. 1 tydzien nie mogl grac , tez reinstalowal gre i aktualizowal pb itd. ,az pewnego razu moglismy na spokojnie pograc. Moze poczekasz jeszcze troche. Twoim problemem mozd tez byc wysoki PING i dlatego cie kick'a . Sprawdz jaki masz ;)

Mozliwe ze BF dostal jak ja to nazywam "wkurwa" . Moj kolega mial tak przez ok. 1 tydzien nie mogl grac , tez reinstalowal gre i aktualizowal pb itd. ,az pewnego razu moglismy na spokojnie pograc. Moze poczekasz jeszcze troche. Twoim problemem mozd tez byc wysoki PING i dlatego cie kick'a . Sprawdz jaki masz ;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Przez jaki czas ci tak wariował ? Teraz przed tym komunikatem wyswietla jeszcze "wystąpił problem z twoim poączeniem, chociaż połaczenie nadal jest

Opublikowano

to nie ma tam żadnego info za co ?, na pewno jest , ok.30 sec po ok. takim czasie pokazuje się info z pb i t4g jak coś znajdzie

teraz to nawet wywala za broń z losowania , mimo że mam lvl wyższy , porobiło sie :(

to było na play4fun ,chyba ,,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...