Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena laptopa

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chcę sprzedać w cholere mojego laptopa ponieważ jużza bardzo działa mi na nerwy.. Ciągle się coś zwiesza, jak gram to pisze "Sterownik ekranu AMD Driver przestał działać, ale odzyskał sprawność" itp. Tak więc o to sprzęt:

Procek: i5 3210M

Ram: 6 GB DDR3

Dysk: 1 TB 5400 rpm

Grafika: #1 - Intel HD Graphic 4000

#2 - Radeon HD 7670M

Laptop niedługo będzie miał już rok. Co prawda jest parę problemów np. skrzypiące klawisze ale to dam na gwarancje i będzie wszystko ok. Na ile go wyceniacie? Kupiłem go jak coś za 2500 zł.

A i model: NP350V5C-S09PL

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

ok połowa wartości nowego, cen najlepiej szukaj na allegro

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wklepałem na allegro dokładny model - nikt prywatnie nie sprzedaje używanego. Wklepałem bez tego -S09PL i najtaniej znalazłem za 1650 zł model z mniejszą ilością RAM - 4 GB. Teraz zobaczyłem, że jest on nowy. Jak coś jeszcze linka wrzuce

http://allegro.pl/sprzedam-nowego-laptopa-samsung-np350v5c-s08pl-i3668350758.html

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Jest tak samo nowy jak twój , nowy oznacza zafoliowana i nieużywany.

Możesz go opylić za coś koło 1800zł

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...