Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bf3 nie włącza się

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdobyłem bf3 poprzez kod. Chciałbym pograć chociaż na najniższych, w mniejszej rozdziałce na 25-30 fps. Ale jak już znajduje jakiś serwer i chcę wejść, to odpala mi się BF3, piszę w prawym dolnym rogu wczytywanie i po chwili się wyłącza. Wie ktoś może o co chodzi? Dodam że przed chwilą próbowałem zmienić ID Origin. Polecą lajki.

Opublikowano

A jaki ci blad na Battlelog'u wyskakuje?

Mozesz zrobic:

-Napraw instalacje BF3 w Origin

-Przeinstaluj BF3 i PunkBuster(Byc moze to on jest winny)

-

-Sciagnij najnowsze stery do grafy

Mozesz takze podac jaki masz sprzet (Jak jest na sygnatusze to ja nie widze bo jestem na Andku )

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Procek Intel Core i5-2430M 2.40GHz
Graficzna Radeon ™ HD 6470M
4GB RAM
Windows 7 64BIT
Zasilacz nie wiem bo mam laptopa >.<

Dobra, uruchomiła się gra, miałem wszystko na małe oprócz tekstur bo były od razu na wysokie. Da się grać, ale kiedy wszedłem do opcji sprawdzić te detale, to wyskoczył taki Error.
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Device hung due to badly formed commands.. GPU:"Radeon HD 6470M ",Driver: Unknown.
O co może chodzić?

Opublikowano

Dobra, już ładnie chodzi od dłuższego czasu, nawet bez sterów. A czy jak zainstaluje te stery, to jest możliwość, że będzie więcej fps? I po ile w Empiku chodzi dodatek/dodatki? A dokładnie Close Quarters? (Dobrze napisałem? :D)

Opublikowano

Po 25zl ,ale kup sobie premium ;) :

-20nowych map

-20nowych broni

-Kilkanascie nowych trybow

-Acb-90

-Kamuflaze itd.

Warto kupic Premium niz dodatki pojedynczo ,bo jak CQ sie ci znudzi bedziesz mial alternatywe w AM xD .

KUP PREMIUM ! W saturnie chyba za 79,90 do 89,90 PLN.

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Chętnie bym kupił premium, ale w CQ są małe mapki i takie lubię, a po drugie mam dużo (może nie aż tak dużo) fps na kanałach nusz coś tam, a na jakieś większej mapce to mam ściny... Chociaż może dla broni kupie ;D Nawet na później zostanie jak będzie lepszy sprzęt :D A jakie mapki są w CQ? Ziba i jakie jeszcze?

Opublikowano

A mógłby ktoś mi znaleźć najnowsze sterowniki do Radeon HD 6470M? Mam nadzieję, że podskoczy fps :D A są jeszcze jakieś sposoby na większe fps? Poklikanie coś w karcie itp?

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...