Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie autko z klasy A za $

kolo1421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup Porsche 911 GT2, według mnie to najlepszy wóz za IGC do klasy A, nawet z najlepszymi wozami za SB w A można powalczyć.

Opublikowano

Kup Porsche 911 GT2, według mnie to najlepszy wóz za IGC do klasy A, nawet z najlepszymi wozami za SB w A można powalczyć.

A mozliwosc bedzie tuningu na klase S ?

Opublikowano

Głowy nie dam ale na pro częściach wejdzie do klasy S, a w klasie S wkładasz ultra części :) Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.

Opublikowano

Wątpie, raczej nie ma możliwości jazdy nim w klasie S a nawet jeśli tak to musiałbyś zmarnować same najlepsze ultrasy. Mi jeszcze się nie zdarzyło widzieć takiego GT2, które jest w klasie S.

Najlepsze GT2ki widziałem z overalem 744 chyba, jak nie mniej :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Właśnie kupiłem sobie Lexusa LFA i na tuningu ulicznym jest już w klasie S, więc myślę że on będzie najlepszy za IGC.

Opublikowano

Właśnie kupiłem sobie Lexusa LFA i na tuningu ulicznym jest już w klasie S, więc myślę że on będzie najlepszy za IGC.

LFA to jeden z niewielu wozów za IGC, który można stuningować do klasy S.

Nie jest on zbyt dobry i w klasie S nie ma szans na walkę nim o zwycięstwa, w A też może być o to trudno.

Opublikowano

Jest wiele zdań na ten temat. Na częściach ultra widziałem kiedyś LFA z overallem 800 i mimo iż jechałem GT3 RS 4.0 to dostałem niezły łomot od niego. Jeżeli ktoś go opanuje, będzie miał mocne części, trochę wprawy i szczęścia to da się coś ugrać :)

Do klasy S za IGC wchodzą jeszcze:

BMW M6 Coupe - ostatnio wycofane zostało za IGC, ale za jakiś czas może się znowu pojawić (752 overall max. jaki widziałem)

Lamborghini Murcielago LP 650 Roadster - Niegdyś król klasy A, teraz ustępuje GT2 (751 max. widziałem, lecz na jednej części pro był)

Za jakiś czas może się pojawić także Bentley Continental za 2.000.000 IGC, ale z czego wychodzi jest ciut słabszy od LFA.

Opublikowano

Dobra kupie GT2 i zobaczę. A i iść w prędkość maks. czy w przyśpieszenie ?

To już zależy od trasy, na krętych ważniejsze jest przyśpieszenie, a na tych z większą ilością długich prostych vmax.

Akurat GT2 ma bardzo dobry vmax i przyśpieszenie, ale nie ma znaczenia jakie części będziesz instalował, liczy się ogólny overall.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...