Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Launcher Lola

diabolec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż zainstalowałem od nowa system , poinstalowałem aktualizacje directx 11 bo wyskakiwał błąd podczas uruchamiania lola , że brakuje pliku jakiegoś od directx i pojawia się obramowanie launchera lola i potem się wyłącza ;/ Miał ktoś już taki problem albo wie jak to rozwiązać ? Czyżby potrzeba sterowników do karty graficznej ? ;D

Bot creator 😀

Opublikowano

Win 7 mam a net fraemwork chyba był instalowany przy aktualizacjach, nie instalowałem żadnych sterowników ale dźwięk działa w lapku a do karty graficznej to nie wiem chyba powinienem zainstalować , jako administrator zawsze uruchamiam

@edit framework wersja 4 zainstalowana

Bot creator 😀

Opublikowano

Win 7 mam a net fraemwork chyba był instalowany przy aktualizacjach, nie instalowałem żadnych sterowników ale dźwięk działa w lapku a do karty graficznej to nie wiem chyba powinienem zainstalować , jako administrator zawsze uruchamiam

@edit framework wersja 4 zainstalowana

Jakiego pliku Ci brakuje? Dokładniejszy błąd możesz go opisać?

Adobe AIR jest zainstalowany lub zaktualizowany do najnowszej wersji?

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...