Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] S.K.I.L.L. - co i jak?

F1eldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dziś gram w skill. Ta gra mi się podoba, lecz mam pare pytań co do niej.

-Czemu mam stary 0,7 jak mi pisze i ubywa mi kasa?

Dostałem taki pakiet, 30k tego hajsu i m4a1 na zawsze.

- Czy m4a1 jest dobre, czy mogę zamontować do niego celownik? [Jeśli tak to jak?]

Jaką broń sobie kupić z pakietu vip i bez pakietu vip?

Jakie bronie mieć by szybko lv wbijać i mieć super dużo fragów? Snajperki czy nie? [Proszę o podanie całego buildu]

Z góry bardzo dziękuje za pomoc / pomoc 5 do profilu i like. :)

Opublikowano

Do M4A1 nie możesz dodawać celowników tłumiku itp tylko jeżeli dostaniesz w grze np na 1 dzień z celownikiem innym.

Myślę że na początek wziąć M4A1 lub SCAR-L ponieważ to są dobre bronie jak na początek. Snajperkę polecam wtedy gdy się nauczysz dobrze strzelać. Jeżeli już dobrze strzelasz ze snajperki to weź ale moim zdaniem snajperka dobra na deathmatch.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Celowniki i inne "inne niż standardowe" tylko na broniach VIP. Snajperki dobre na DM jak wyżej napisane. AWP gorąco polecam. Na początek możesz grać M4A1. Nie jest to zła broń. W późniejszych etapach jak się rozegrasz to polecam MP7A1 ,ale ostrzegam ,że musisz się nauczać strzelać w głowę ,bo bez tego z tą bronią ani rusz...

hersygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...