Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wiecie coś o PBE?

tlazak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dokładnie to chodzi mi o Bete LoL'a jakies 3 dni temu grałem tam normalnie ale zmieniło się to jakiś czas temu (2 dni bodajże), napisałem do supp... i zapytałem czemu nie mogę wejść do gry. Odpisali mi :

"Witaj, Przywoływaczu

Zmieniliśmy proces zapisywania się na PBE by lepiej rozwijać współpracę Riot Games z graczami. Testerzy przyjmowani są teraz cyklicznie w zależności od tego co chcemy w danym momencie przetestować, dzięki czemu możemy lepiej obserwować przebieg testów i uzyskać dokładniejsze informacje. Z tego powodu wiele już istniejących kont na PBE zostało zdezaktywowanych by ustąpić miejsca nowym testerom.

Dzięki za Twój wkład w polepszanie gry i jej społeczności. Z chęcią zobaczylibyśmy Cię w kolejnych testach, dlatego pamiętaj, by zapisać się pod tym adresem:

http://pbesignup.eune.leagueoflegends.com/pl/pbe

Jeżeli zostaniesz wybrany, Twoje istniejące konto zostanie po prostu ponownie aktywowane na czas trwania tego konkretnego cyklu.

Pozdrawiam,
Juggie"

Ja posiadam lub posiadałem tam konto nie wiem co teraz zrobić aby ponownie zagrać tam (wiem UP jest jasno napisane ze trzeba się zgłosić), oczywiście zgłosiłem się lecz nic nie przychodzi, żaden e-mail, pisze ten temat aby poruszyć sprawę z PBE.

ps. jeśli zły dział proszę przenieść, a może jednak ktoś by się znalazł kto posiada konto i nie ma co z nim zrobić proszę PRIV :)

Strzałeczka !!! :)

Joker%20sygantura%202.jpg

Opublikowano

No to jak się ponownie zgłosiłeś to musisz czekać. Jak Cię przyjęli to przyjęli i masz tam konto z powrotem.

Jak nie przyjmą Cię to nie będziesz miał tam konta

Opublikowano

Wszystko jest tam wyraźnie i jasno napisane jak słońce na wodzie.

1. Masz na koncie 30. poziom.
  2. Posiadasz w miarę pustą kartotekę banów i skarg.
  3. Lubisz mówić o swoich doświadczeniach – czasem z ludźmi, którzy nie podzielają twojej opinii.

Cierpliwości – mamy mnóstwo kandydatów, ale niewiele miejsc; nie gwarantujemy, że każdy zostanie testerem.

Tak więc, jeśli zostaniesz wybrany, to dostaniesz maila od Riotu i założysz sobie dopiero tam konto.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Witam, dokładnie to chodzi mi o Bete LoL'a jakies 3 dni temu grałem tam normalnie ale zmieniło się to jakiś czas temu (2 dni bodajże), napisałem do supp... i zapytałem czemu nie mogę wejść do gry. Odpisali mi :

"Witaj, Przywoływaczu

Zmieniliśmy proces zapisywania się na PBE by lepiej rozwijać współpracę Riot Games z graczami. Testerzy przyjmowani są teraz cyklicznie w zależności od tego co chcemy w danym momencie przetestować, dzięki czemu możemy lepiej obserwować przebieg testów i uzyskać dokładniejsze informacje. Z tego powodu wiele już istniejących kont na PBE zostało zdezaktywowanych by ustąpić miejsca nowym testerom.

Dzięki za Twój wkład w polepszanie gry i jej społeczności. Z chęcią zobaczylibyśmy Cię w kolejnych testach, dlatego pamiętaj, by zapisać się pod tym adresem:

http://pbesignup.eune.leagueoflegends.com/pl/pbe

Jeżeli zostaniesz wybrany, Twoje istniejące konto zostanie po prostu ponownie aktywowane na czas trwania tego konkretnego cyklu.

Pozdrawiam,

Juggie"

Ja posiadam lub posiadałem tam konto nie wiem co teraz zrobić aby ponownie zagrać tam (wiem UP jest jasno napisane ze trzeba się zgłosić), oczywiście zgłosiłem się lecz nic nie przychodzi, żaden e-mail, pisze ten temat aby poruszyć sprawę z PBE.

ps. jeśli zły dział proszę przenieść, a może jednak ktoś by się znalazł kto posiada konto i nie ma co z nim zrobić proszę PRIV :)

Strzałeczka !!! :)

nieaktywne konta usuwali ,moje na pbe z sierpnia tamtego roku zostalo

­

Opublikowano

No tak właśnie to mnie boli, że ja miałem tam konto i stracilem ale dobra...

A co do tego 30 lv to posiadam. Teraz tylko czekać czy wybiorą mnie na testera ;D

@up

Ja przypuszczam, że byłem chyba za bardzo aktywny :)

(jeśli chodzi o to konto co Ci zostało to używasz je?)

Opublikowano

@up

Ja przypuszczam, że byłem chyba za bardzo aktywny :)

(jeśli chodzi o to konto co Ci zostało to używasz je?)

Nie ma czegoś takiego jak "nadmierna aktywność". Po prostu usunęli Ci konto i teraz, jak chcesz tam dalej grać i testować, nie tylko nakurwiać levele, to czekaj.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kolego wyżej -.^ po 1 tam się nie nakurwia lvli od razu masz 30 ... po 2 to to było dla żartu napisane za bardzo aktywny*

Opublikowano

Kolego wyżej -.^ po 1 tam się nie nakurwia lvli od razu masz 30 ... po 2 to to było dla żartu napisane za bardzo aktywny*

Co Ty nie powiesz ?

Sam grałem na PBE i ludzie, zamiast testować postacie, itemki, woleli wbijać tylko na rankedy i inne pierdoły.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...