Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to ma sens?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sezonie 3 grałem dość często supportami, bo zawsze ktoś mnie wywalał z innych lane'ów, bo oni są lepsi, albo miałem last picka. Ok zawsze zgodziłem się z tym i brałem supporta. Początki były trudne, bo nie ogarniałem, ale z czasem polubiłem tą rolę w teamie i w miarę ogarnąłem. Teraz supporta wziąłem bardziej na poważnie i złożyłem dobre masteriesy, runy, kilka champów itp. Czuję, że support to moja przyszłość w s4, bo już tak dużo nimi grałem, że mogę sporo pomóc teamowi, a i tak znowu będę wywalany na tą pozycję. Zmiany w s4 szykują się świetne, więc może support będzie jeszcze więcej robił niż dotychczas. Moje pytanie jest następujące: Czy jest sens grać w s4 supportem solo? Wiem, że zlamienie/wygranie bota jest w 99% zależne od mojego adc, ale nie mam z kim grać duo, a jak zawsze będę last pickiem. Przyznaję, że jak grałem w s3 to czasami zdażał się ogarnięty adc, a czasmi jakiś noob, ale ja staram się jak najlepiej pomagać mojemu adc tylko, że czasmi on nie umie wykorzystać akcji które mu robie. Wiem, że w duo by było lepsze porozumienie, ale jak wspomniałem nie mam z kim grać duo.

Opublikowano

Opłaca się, podobno Support w S4 stanie się w late kolejnym carry.

Jak lubisz tę pozycję to śmiało graj, przecież gra ma Ci dostarczać rozrywki

Jak widzisz, że zjebany adc jakiś to zajmij się wardowaniem, jak padnie 4 razy pod rząd to nic golda za niego nie będzie więc idź pomagaj midowi/topowi i wardduj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...