Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wezwanie do szkoły

Błękitna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam taki pewien problem. Nie byłam wczoraj w szkole i dziewczyny mówiły (jak była godzina wychowawcza) że moja mama jest wzywana do szkoły. Mojej przyjaciółki także. Mianowicie chodzi o to, że mam 12 czy tam 15 jedynek, sama już nie wiem XDD gorzej jak mama jeszcze się dowie, że mam w następnym tygodniu od poniedziałku 6 sprawdzianów i jedną kartkówkę, nie wiem jak jej o tym powiedzieć.. to nie jest mój pierwszy raz, ale się nieźle wkurzy. w poprzednim roku miałabym 2-3 sprawy w sądzie także, nie jest za dobrze. Jak jej powiem prosto z mostu, że ma się stawić w szkole to się spyta po co, a jak jej powiem, że mam tyle pał to się nieźle wkurzy. co mam jej powiedzieć, aby nie krzyczała ? nie mówicie mi, abym posprzątała czy coś, bo wtedy jak jej powiem o tym jest bardziej wkurzona.
Mam czas tygodnia, jak w czwartek, albo w piątek nie przyjdzie to wychowawca będzie dzwonił i pójdzie do dyry ;d
pewnie sie przyczepi też o 34h nieusprawiedliwione i jakieś duperele, ale nie chce mamie psuć weekendu.. ja sama sie stresuje tą sytacją, co polecacie ? ;d

Opublikowano

No niestety nie mogę się z Tobą równać bo ja nie bylem 2 dni w szkole( Miałem powody :) ) i to był wtorek i środa, a w czwartek miałem jechać do Poznania na zakupy no i mama wkurzona, że nigdzie nie jedziemy i w ogóle. Wraca z pracy około 22. Więc po przyjściu ,,ze szkoły'' pobiegłem do kwiaciarni, kupiłem bukiet róż, świeczkę( zbiera ) i wielką czekoladę. Posprzątałem dom, zrobiłem jej obiad i przepyszny deser po czym przeprosiłem i wszystko jest okej :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Powiedz jej prawdę jak jest bo i tak się dowie. Gdy pójdzie do szkoły już będzie wiedziała o wszystkim i zaoszczędzisz jej zaskoczenia. Powiesz od razu to i krzyczała będzie 1 raz, chyba i tak nie unikniesz tego

Opublikowano

Przestań siedzieć na MPC i sie opierdalać to nie będziesz musiała się tym przejmować ^^

Ale to tylko drobna sugestia...

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

lol. Zacznij się starać a nie.. Typowa gimbazjalistka która tylko przychodzi do szkoły by wkurwiać nauczycieli / porozmawiać z koleżankami.

Zacznij się uczyć to będzie dobrze i powiedz to swojej mamie teraz, bo prędzej czy później się o tym dowie. Nadrabiaj te oceny, umawiaj się indywidualnie z każdym nauczycielem kiedy chcesz coś poprawić. Zapisuj sobie co musisz poprawić bo tak to zapomnisz o tym. Niestety ale sama to spowodowałaś i teraz musisz sama to naprawić. Porozmawiaj z mamą o tym, powiedz, że masz "problem" i nie potrafisz tego rozwiązać. Na pewno się ostro wkurwi, więc na początku przemęczysz się, a potem zaczniesz zdobywać dobre oceny i będzie dobrze. Teraz nie ma siedzenia na MPCforum i grania lecz na uczeniu się. Jeśli oczywiście chcesz zdać, bo nie jest powiedziane, że każdy zda.

# 600 post :P

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

No niestety nie mogę się z Tobą równać bo ja nie bylem 2 dni w szkole( Miałem powody :) ) i to był wtorek i środa, a w czwartek miałem jechać do Poznania na zakupy no i mama wkurzona, że nigdzie nie jedziemy i w ogóle. Wraca z pracy około 22. Więc po przyjściu ,,ze szkoły'' pobiegłem do kwiaciarni, kupiłem bukiet róż, świeczkę( zbiera ) i wielką czekoladę. Posprzątałem dom, zrobiłem jej obiad i przepyszny deser po czym przeprosiłem i wszystko jest okej :)

Co ja czytam, ja pierdole xD

Nie wkurzy się, ale wkurwi i to ostro. Teraz zaczęła się fala blałek, jarania zielska w szkołach i palenie fajek, potem same pizdy wchodzą do dziennika, godziny nieusprawiedliwione i wypad ze szkoły od razu powinien być, bez pierdolenia się. Na Twoim miejscu bym wyprowadził się z domu, bo to, co zrobiłaś, nie jest na poziomie szkoły (?), heh. Ty w ogóle jesteś ponad gimnazjum ?

Jak chciałaś Nas strollować, to marnie :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Z całą pewnością ktoś ci tutaj doradzi coś mądrego :)

I tak się skończy na tym, że pogada pogada i tyle. A po drugie to sama jesteś sobie winna jak się opierdalasz od początku a potem lament.... Tyle jedynek od początku roku to prawie nie możliwe... Pewnie ani jednej pozytywnej oceny nie masz.....

Powiedź jak jest bez owijania w bawełnę i tle ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Przestań siedzieć na MPC i sie opierdalać to nie będziesz musiała się tym przejmować ^^

Ale to tylko drobna sugestia...

Dla twojej wiadomości jestem na mpcforum bardzo krótko, i bardzo mało siedze w internecie, z godzine dziennie, więc moim problemem nie jest internet.

lol. Zacznij się starać a nie.. Typowa gimbazjalistka która tylko przychodzi do szkoły by wkurwiać nauczycieli / porozmawiać z koleżankami.

Zacznij się uczyć to będzie dobrze i powiedz to swojej mamie teraz, bo prędzej czy później się o tym dowie. Nadrabiaj te oceny, umawiaj się indywidualnie z każdym nauczycielem kiedy chcesz coś poprawić. Zapisuj sobie co musisz poprawić bo tak to zapomnisz o tym. Niestety ale sama to spowodowałaś i teraz musisz sama to naprawić. Porozmawiaj z mamą o tym, powiedz, że masz "problem" i nie potrafisz tego rozwiązać. Na pewno się ostro wkurwi, więc na początku przemęczysz się, a potem zaczniesz zdobywać dobre oceny i będzie dobrze. Teraz nie ma siedzenia na MPCforum i grania lecz na uczeniu się. Jeśli oczywiście chcesz zdać, bo nie jest powiedziane, że każdy zda.

# 600 post :P

Nie przychodzę do szkoły wkurwiać nauczycieli, a rozmawiać rozmawiam z koleżankami. Tego mi nie zabronisz.

Człowieku, ja 5h po szkole siedzę przy książkach, 3 godziny na pracę domową 2 godziny na naukę i nic mi nie wchodzi. Aż się poddaje, a potem dostaje takie oceny, bo już sobie nie radzę. jak wspomniałam mam 6 testów i jedną kartkówkę w ciągu jednego tygodnia. Teraz się uczę. Proste to nie jest, a nie pójdę z tym do mamy, bo nie potrafiłaby mi i tak pomóc.

Co ja czytam, ja pierdole xD

Nie wkurzy się, ale wkurwi i to ostro. Teraz zaczęła się fala blałek, jarania zielska w szkołach i palenie fajek, potem same pizdy wchodzą do dziennika, godziny nieusprawiedliwione i wypad ze szkoły od razu powinien być, bez pierdolenia się. Na Twoim miejscu bym wyprowadził się z domu, bo to, co zrobiłaś, nie jest na poziomie szkoły (?), heh. Ty w ogóle jesteś ponad gimnazjum ?

Jak chciałaś Nas strollować, to marnie :)

Moja nie wkurza się jak to powiedziałeś "ostro" po prostu ona, nawet nie podnosi na mnie tonu, tylko to co do mnie mówi wywiera na mnie spore emocje i nie potrafię z nią rozmawiać o to chodzi.. nie chce jej stresować, bo mojego brata oceny przyjdą w następnym tyg.. do tego nie jaram, zielska i nie jaram szlugów. Godziny mam nieusprawiedliwione ze względu na to, że nie mam mojego dzienniczka, więc musi to zrobić za mnie mama. Jestem w 3 gimnazjum. Może mam jeszcze zostawić kartkę pożegnalną? beka. to nie troll.

Z całą pewnością ktoś ci tutaj doradzi coś mądrego :)

I tak się skończy na tym, że pogada pogada i tyle. A po drugie to sama jesteś sobie winna jak się opierdalasz od początku a potem lament.... Tyle jedynek od początku roku to prawie nie możliwe... Pewnie ani jednej pozytywnej oceny nie masz.....

Powiedź jak jest bez owijania w bawełnę i tle ;)

Mam więcej ocen dobrych niż tych złych, tylko nie radzę sobie, bo jest tego za dużo. Gdyby nie matematyka i fizyka, to na luzie miałabym czas na naukę.

Opublikowano

Dla twojej wiadomości jestem na mpcforum bardzo krótko, i bardzo mało siedze w internecie, z godzine dziennie, więc moim problemem nie jest internet.

Nie przychodzę do szkoły wkurwiać nauczycieli, a rozmawiać rozmawiam z koleżankami. Tego mi nie zabronisz.

Człowieku, ja 5h po szkole siedzę przy książkach, 3 godziny na pracę domową 2 godziny na naukę i nic mi nie wchodzi. Aż się poddaje, a potem dostaje takie oceny, bo już sobie nie radzę. jak wspomniałam mam 6 testów i jedną kartkówkę w ciągu jednego tygodnia. Teraz się uczę. Proste to nie jest, a nie pójdę z tym do mamy, bo nie potrafiłaby mi i tak pomóc.

Moja nie wkurza się jak to powiedziałeś "ostro" po prostu ona, nawet nie podnosi na mnie tonu, tylko to co do mnie mówi wywiera na mnie spore emocje i nie potrafię z nią rozmawiać o to chodzi.. nie chce jej stresować, bo mojego brata oceny przyjdą w następnym tyg.. do tego nie jaram, zielska i nie jaram szlugów. Godziny mam nieusprawiedliwione ze względu na to, że nie mam mojego dzienniczka, więc musi to zrobić za mnie mama. Jestem w 3 gimnazjum. Może mam jeszcze zostawić kartkę pożegnalną? beka. to nie troll.

Mam więcej ocen dobrych niż tych złych, tylko nie radzę sobie, bo jest tego za dużo. Gdyby nie matematyka i fizyka, to na luzie miałabym czas na naukę.

Nie znam matki, która nie wkurwiła by się za takie oceny, w ogóle za takie zachowanie swojego dziecka. Pół roku w internecie wystarczy, żeby się stoczyć, na dno. Mówi się szlug, dla jasności. Skoro jesteś w 3 Gim(b)azjum, to nie dziwne, że nic nie potrafisz, skoro pewnie tylko się opierdalacie w tych szkołach teraz. Nie zwalaj całej winy na Matematykę i Fizykę, bo gdyby nie Matma, to byś nie potrafiła zliczyć swoich jedynek, heh. Po prostu przestań pierdolić, że nie masz czasu, tylko łeb do książek, korki czy pomoc i jedziesz, a nie wyżalać się publicznie na forum, oh god.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie znam matki, która nie wkurwiła by się za takie oceny, w ogóle za takie zachowanie swojego dziecka. Pół roku w internecie wystarczy, żeby się stoczyć, na dno. Mówi się szlug, dla jasności. Skoro jesteś w 3 Gim(b)azjum, to nie dziwne, że nic nie potrafisz, skoro pewnie tylko się opierdalacie w tych szkołach teraz. Nie zwalaj całej winy na Matematykę i Fizykę, bo gdyby nie Matma, to byś nie potrafiła zliczyć swoich jedynek, heh. Po prostu przestań pierdolić, że nie masz czasu, tylko łeb do książek, korki czy pomoc i jedziesz, a nie wyżalać się publicznie na forum, oh god.

hmm, bo jaki normalny człowiek rozmawia z matką innych uczni ?XDD

Czeka cię ośrodek wychowawczy pewnie.

sprawdziłam i mam jednak 12 jedynek, pół szkoły by musiało wtedy lecieć do ośrodka wychowawczego, bo jak na razie wygląda na to, że będę miała już tylko 8 po następnym tygodniu ;)

Typowy przykład gimbusa... Się jest za przeproszeniem debilem a potem pizdą aby powiedzieć mamie o jedynkach to już jest naprawdę szczyt...

Też byłeś kiedyś w gimnazjum, nie wiem co jest takiego zajebistego w powiedzeniu "gimbus" to jest idiotyczne, ale mniejsza..

nie boję się powiedzieć mamie o jedynkach, ale nie chcę jej psuć weekendu i chcę zacząć rozmowę w miarę normalnie, bo nie jestem sama w stanie załatwić tego problemu.

Widać, że na tym forum nie ma normalnych ludzi, którzy potrafią pomóc. Prosiłam tylko o to, jak zacząć z nią rozmowę, aby nie zepsuć jej humoru, aż tak. Jak widzę macie problem z czytaniem. Temat close, bo prowadzi do spamu i słów typu "ale gimbus" , śmieszne naprawdę ;- )

Close.

Opublikowano

hmm, bo jaki normalny człowiek rozmawia z matką innych uczni ?XDD

sprawdziłam i mam jednak 12 jedynek, pół szkoły by musiało wtedy lecieć do ośrodka wychowawczego, bo jak na razie wygląda na to, że będę miała już tylko 8 po następnym tygodniu ;)

Close.

Nie rozumiesz widzę tego, co do Ciebie piszę. Twój stan umysłu jest totalnie na dnie, bo sama nie rozumiesz, co wypisujesz. 12 jedynek czy 15, to na Gimnazjum w chuj dużo, zwłaszcza w 3. Powinni Cię tam zostawić na kolejny rok, nauczyłabyś się może :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie rozumiesz widzę tego, co do Ciebie piszę. Twój stan umysłu jest totalnie na dnie, bo sama nie rozumiesz, co wypisujesz. 12 jedynek czy 15, to na Gimnazjum w chuj dużo, zwłaszcza w 3. Powinni Cię tam zostawić na kolejny rok, nauczyłabyś się może :)

Ja pier.... pewnie dostane % za to, ale wj. nie oceny świadczą o umyśle, debilu... może jeszcze powiedz, że nigdy nie miałeś jedynek? to jedne pytanie ? co ty kur.. robisz na mpc? XDD

dla mnie 12 jedynek na tak dużo przedmiotów to mało, ze względu na to, że po następnym tygodniu bd mieć tylko 8. Nie wiem, czy debila zgrywasz czy co, ale ja się pytam, jak powiedzieć to mamie, aby nie była zdenerwowana, a Ty nadal swoje. Niech Ciebie zostawią, bo serio jakąś cienką inteligencje masz. Dodam też, że jesteś strasznie płytki oceniając po ocenach, nie znasz moich możliwości.

Close, nie pisz już więcej, bo szkoda mi na Ciebie czasu.

Opublikowano

W gimnazjum wszystko pamięta się z lekcji i można dostać 4-5 na sprawdzianie, w szkole średniej też się pamięta i dostanie się 3 bez uczenia.

Ja tego nie rozumiem jak można mieć po 2 miesiącach 15 pał i 5 dni opuszczonych....

Pierdolenie, że się uczysz w gdzieś tam w postach, przecież okłamujesz samą siebie. 2 godziny nauki ? Gdybym ja się tyle uczył to bym miał średnią 5.00

Pozdrawiam gimbusów, którzy nie mają wcale inteligencji. Dlaczego ? Bo tylko łażą na jakieś imprezy, fajki, i wóda.

Opublikowano

Powiadasz, że masz 6 sprawdzianów i kilka kartkówek w tygodniu? Trochę mi się wydaję, że może być max 1 dziennie ... 2-3 sprawy w sądzie? Przyszłaś się pochwalić tym co wymyśliłaś? Brawo ... -.-

Opublikowano

Powiadasz, że masz 6 sprawdzianów i kilka kartkówek w tygodniu? Trochę mi się wydaję, że może być max 1 dziennie ... 2-3 sprawy w sądzie? Przyszłaś się pochwalić tym co wymyśliłaś? Brawo ... -.-

A co ja mam wymyślać ? :)

Tak, w poniedziałek mam test z informatyki i poprawkę z matematyki. W wtorek mam poprawkę z angola. W środę mam test z biologii, w czwartek mam test z francuskiego, w piątek mam test z religii, a jeszcze przed w wtorek mam kartkówkę z słówek z angielskiego. Nie wymyśliłam tego, miałam prawie 2-3 sprawy w sądzie, nie będę mówić za co, ale mama do dziś to pamięta i kur.. nw gdzie wy macie mózgi. temat do zamkniecia ja p... nie piszcie już swoich wypocin, bo każdy pisze to samo, a pewnie macie sami jedynki, więc oszczędźcie pisania i udawania pseudo mądrych ;)

na reszte nie odpowiadam, bo wiem, ze juz pewnie znacie moje zdanie.

ps; mogą być dwa testy dziennie, nie wiem czy ty do szkoły chodzisz XDDD i nauczcie się czytać, przeczytajcie najpierw cały temat, a potem się udzielajcie bo mam jednak 12 jedynek, a godzin nie mam usprawiedliwionych ze względu na to, że nie mam mojego dzienniczka, a w inny sposób nie można tego usprw.

nie jaram i nie pije, więc nie oceniajcie po ocenach, bo nie świadczą o inteligencji. płytcy z was ludzie ;- ) siemanko.

Opublikowano

dobra przestan plakac kobieto kazdy wie ze szopen betowen i inni mieli mozgi i dobre oceny a ty nie masz idz posluchaj ice cube on chociaz cie nauczy zycia a nie tak piszesz ja nei mam jedynek a nwet to co z tego ja nie pisze ze mam jedynki i tautaj ci wszyscy chca pomoc dobre rady daja a ty co jakies gupki piszesz dziewczyne naklam mamie i powiedz jej ze to naucyzciel cie molestuje bendzie sprawa w sadzie wygrasz bo zostalas zgwalcona przez nauczyciela i wszyscy beda zyli zle ale ty bedziesz szczesliwie bo ogladalem film o takim czyms byl taki dramat o takiej tematyce jak chcesz to podam ci na prywatnej wiadomosci nazwe tego filmu co tak kolesiowa zrobila nauczycielowi bo sie w nim zakochala ale on mial inna dziewczyne straszna sprawa

Opublikowano

A co ja mam wymyślać ? :)

Tak, w poniedziałek mam test z informatyki i poprawkę z matematyki. W wtorek mam poprawkę z angola. W środę mam test z biologii, w czwartek mam test z francuskiego, w piątek mam test z religii, a jeszcze przed w wtorek mam kartkówkę z słówek z angielskiego. Nie wymyśliłam tego, miałam prawie 2-3 sprawy w sądzie, nie będę mówić za co, ale mama do dziś to pamięta i kur.. nw gdzie wy macie mózgi. temat do zamkniecia ja p... nie piszcie już swoich wypocin, bo każdy pisze to samo, a pewnie macie sami jedynki, więc oszczędźcie pisania i udawania pseudo mądrych ;)

na reszte nie odpowiadam, bo wiem, ze juz pewnie znacie moje zdanie.

W poniedziałek test z informatyki? Co nie umiesz w paincie swojej rodziny namalować albo w wordzie napisać dwóch wyrazów ?

Ciekawe gdzie ty masz kur.. rozum chyba w dupie trza było się uczyć od początku a nie mieć wyrąbane i prosić o pomoc na forum , idź powiedz mamie co i jak albo się weź za książki bo pisaniem nic nie zdziałasz masz 3 dni wolnego więc zapierdzielaj i się ucz tak żeby poprawić proste jak konstrukcja Cepa.

PS: Weź rozpęd z końca pokoju i jebnij głową w ścianę może zmądrzejesz.

Opublikowano

W poniedziałek test z informatyki? Co nie umiesz w paincie swojej rodziny namalować albo w wordzie napisać dwóch wyrazów ?

Ciekawe gdzie ty masz kur.. rozum chyba w dupie trza było się uczyć od początku a nie mieć wyrąbane i prosić o pomoc na forum , idź powiedz mamie co i jak albo się weź za książki bo pisaniem nic nie zdziałasz masz 3 dni wolnego więc zapierdzielaj i się ucz tak żeby poprawić proste jak konstrukcja Cepa.

PS: Weź rozpęd z końca pokoju i jebnij głową w ścianę może zmądrzejesz.

Ziomek, to nie podstawówka do której Ty uczęszczasz ;)

Mamy 20 stron do nauczenia się, nie siedzimy na kompach, więc oszczędź. uczę się od samego rana i właśnie nie będzie mnie przez cały tydzień na forum od tej chwili, więc pozdro. Widzisz jak to jest ? :) oceniasz, a nie wiesz.

Mogłeś nie pisać tego ps, bo ja akurat jestem osobą wrażliwą, więc to mnie zabolało. będziesz miał kiedyś problem w życiu jak ktoś popełni samobójstwo po takim czymś co ty piszesz, ale co się dziwić, jak pisze jakiś random.

do zobaczenia za tydzień, siemanko. nie wysilajcie sie już i nie nabijajcie tych postów, bo już nie będę tego czytać i otwierać tego tematu, siemka.

Opublikowano

A tak Fev było fajnie w wakacje, c'nie?

Ściśle przedmioty są trudne, gość od fizyki mówił, że to będzie nasza kula u nogi.

A co was uczą na infie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...