Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z "grami"...

DannY_21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam taki problem od jakiegoś czasu z różnymi grami. Napiszę od początku, jeszcze rok temu takie gry jak GTA SA czy Symulator Farmy 2011 chodziły mi bez zarzutu. Od paru miesięcy niestety jak włączam przykładowo grę Symulator Farmy to niby ta gra chodzi, uruchamia się, ale w trakcie grania wyskakują jakieś paski różnego koloru i kropki, tak jakby było coś nie tak z kartą graficzną? Sam nie wiem. Zaznaczam, iż przeinstalowałem kompa, bo myślałem, że może coś jest nie tak, zainstalowałem nowe kodeki na których te gry chodziły mi jeszcze rok temu "normalnie" i występuje ten sam problem. Przeczyściłem nawet kartę graficzną. Nie wiem co jest, zanim oddam go do serwisu, może Wy moglibyście mi pomóc :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Może jakaś infekcja?? PODAJ logi z programu OTL pobierz go z neta pierwszy lepszy link. Jaki system i antywirus.

Mów co myślisz...

Ale myśl co mówisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...