Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Prośbe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee mam prośbe może ktoś mi dać linka gdzie sie sciaga program bezpłatny zeby miec wiencej reklam na playspan darmowych ??Z góry dziękuje

Pomogłem?Daj +

Opublikowano

Eee mam prośbe może ktoś mi dać linka gdzie sie sciaga program bezpłatny zeby miec wiencej reklam na playspan darmowych ??Z góry dziękuje

THX

Pomogłem?Daj +

Opublikowano

Prosze jeszcze o wiencej moze stron lub do sciagniecia jakis program do wiencej reklam na playspan ale takie cos darmowe

Pomogłem?Daj +

Opublikowano

Prosze jeszcze o wiencej moze stron lub do sciagniecia jakis program do wiencej reklam na playspan ale takie cos darmowe

Postaraj się więcej nie nie robić double postów. Opcja Edit nie gryzie. A co do tematu to jeśli potrzebujesz programów do reklam to ja ci polecam

Hide My Ip Download

Ewentualnie

HotSpot Shield download

Ja używam Hide My Ip. Mniejsze lagi mam ale kiedyś używałem HotSpot shield i też nie było źle.

A tak jak pisali wyżej możesz też zmienić za pomocą proxy ale ja żadnego działającego nie znalazłem a dużo szukania jest. :)

Mam nadzieję że pomogłem :)

Pozdro arturoo9532

Jeśli pomogłem daj delete.png. Dla ciebie to tylko sekunda a mi bardzo pomoże :)

Opublikowano

A jak sie to robi przez proxy wiem narzedzia pozniej opcje , zaawansowane ,ustawwienia itd ustawiam proxy nie wiem ile wpisac serwer proxy htp nei wiem co wpisac itd. plis o pomoc gdzie moge zobaczyc ile mam wpisac proxy ?? prosze o dokladna istrukcje Z góry dziękuje dam za to 5!!!!!!

chodzi mi o to gdzie mam moze w kompie napisane ile trzeba wpisac proxy itd.

Pomogłem?Daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...