Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z bugiem na mapie Rochen

Maxio.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem chciałbym się dowiedzieć czy Wy też z tym macie, dotyczy to mapy - Rochen.

Ciągle mi zostaje do zabicia kilku Grineerów, cóż..ale te skurwiele gdzieś znikają, w czeluści piachu...po prostu się rozpływają, pomijając fakt że z dupy w międzyczasie mi wylatuje Stalker, to ogólnie na mapie jest ciekawie, pierwszym razem zostało mi 8'śmu, a tym razem 16'stu ale jeden nie wiem, chyba padł w międzyczasie i zostało 15. :D Jak mam to przejść ? Jakieś rady...?

[*]

Opublikowano

W Warframe często moby lubią gdzieś znikać, szczególnie na "otwartych mapach", żeby to przejść musisz mieć chyba farta ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeszcze stalker do tego, a wiadomo czy firma od W.F'a zrobi coś z tym ? Za bardzo w tym wszystkim się nie orientuje, tzn. nie lubuje się w lataniu po supportach ;x

[*]

Opublikowano

Serio myślisz że ja siedzę na ich stronie ? xD Sry ale nie wiem. Pewnie tak, bo przecież to ich "produkt" i powinni o niego dbać.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przeszedłem właśnie tą misje 3 razy bez problemu wiec już bugów na tej mapie nie ma a co do firmy produkującej W.F to pogratulować tylko starają się o grę często update są .

battlefield3wallpaperhdf.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...