Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Filmu

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak byłem mały oglądałem fajny film, którego treść mogę streścić otóż mała dziewczynka marzy o zostaniu Astronomem, pewnego dnia umiera jej Ojciec. Dziewczyna w dorosłości spełniła swoje marzenie i jest jakimś tam ważnym naukowcem, który bada właśnie kosmos, lub istnienie życia na innych planetach. Pewnego dnia dokonuje przełomowego odkrycia. Pojawił się „sygnał”, lub też „znak” od innych istot. Kobieta próbuje rozwikłać co oznaczają te „szumy”. W końcu po wielu próbach dociera wraz z innymi ludźmi do treści otrzymanego przekazu, która zawierała plan lotu oraz budowy odpowiedniej kapsuły kosmicznej, którą ludzie mogli dotrzeć do planety z której ów przekaz pochodził. Po kilku miesiącach skonstruowano kapsułę, kobieta wybrała się w kosmos. Postępując według wskazówek „obcych”, znajduje się na tajemniczej planecie na której spotyka swojego zmarłego ojca.

Zna może ktoś jego tytuł?

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...