Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exp boty

PanExtremeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, cześć.

Powiedzcie mi, boty, bijace npc...

Merkava? Patrze na yt filmiki i tak tylko kazdy bije playerow...

Co to sa pixel boty?

I najwazniejsze? Sposob jakis na uri ? Bot na skrzynki ?

I co to sa pixelboty ? :)

65994253024037513199.png
Opublikowano

nie działa żaden bot do taki jak merkava są tylko pixelboty czyli takie które wykonują ruchy za ciebie ale za to nic nie możesz robić na komputerze poza botem . Nie ma żadnego sposobu na uri .

Jeżeli Pomogłem Daj Like :)

30331_27_09_10_7_54_46.png

Opublikowano

Sposób na uri ? wypełnianie ankiet dla BP. niektóre opłacalne niektóre nie.

Mam jeszcze na starym dysku Kbota z wykupioną licencją, nie jestem pewien czy działa, jutro sprawdzę i dam znac.

Licencja była dożywotnia a BP mam nadzieję że nie znalazło sposobu na bloka tego cheata.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Był sposób na uri, ale naprawili ten bug :/

Jak chcesz szybko zarobić urke to na 2 gali dk pobić nie jest trudno. 10 dk = 1200+ urki

Wykonuj misje specjalne. Nagrody : 1 k uri / 2 k uri / 4 k uri / 7,5 k uri + klucze itp.

Co to są pixele: Pixel jest to rodzaj bota który jest niewykrywalny w darkorbit. Nie ma jakichkolwiek szans na to żeby ktoś coś wykrył (no jeśli nie reagujesz na coś itp.)

Na merkavie sporo osób teraz lata więc możesz "zaryzykować" ale wątpie żeby cię nie złapali.

Jest jakiś pixel bot który bije alieny ale jeszcze go nie widziałem i też nie widziałem go w akcji więc wiesz :)

Pasjonat
Opublikowano

Gbot działa :) testuje go na razie, napisz na gg jak chcesz

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Według mnie juz mnie boty nie interesują jestem za tym by skonczyć z botami grać czysto to gra żeby samemu się rozwijać jestem jużprzeciwko botom przykro mi ale za to bana można dostać i wiele z was na nowych botach dostaniecie permy :P moim zdaniem boty to dno już cze

Opublikowano

misje specjalne, bylem pierwszy na mmo, ktoy zrobil :D

Kerkava widzialem,ze nie wykrywalna jest... oplaca sie ? za 150pln...

65994253024037513199.png
Opublikowano

Gdyby wszyscy grali uczciwie, gra byłaby wiele ciekawsza

Nie byłoby tylu gości, którzy biją na 3 hity, bo bez bota nie zrobiliby takich kont w tak krótkim czasie

Opublikowano

Za jakiekolwiek boty można łatwo bana/warna wychaczyć , nie polecam takiej zabawy , jak na razie działają tylko pixele które są niewykrywalne , jak napisał @VRUMaster ,robić misje specjalne , do tej gry potrzeba cierpliwości i szczyptę chęci ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...